Vrijwilligers kunnen gratis naar de thuiswedstrijden Willem II

Sinds kort stelt de gemeente Tilburg 24 kaarten voor iedere thuiswedstrijd van Willem II gratis ter beschikking. Deze zijn speciaal bedoeld voor vrijwilligers die in de gemeente Tilburg werkzaam zijn. Naast het jaarlijkse vrijwilligersfeest is dit een nieuwe manier om vrijwilligers die zich wekelijks, maandelijks of jaarlijks inzetten voor de Tilburgse samenleving te bedanken. Contour verzorgt de coördinatie en verdeling van de kaarten.

Met ingang van de wedstrijd tegen FC Utrecht op 13 februari a.s. kunnen organisaties voortaan 2 of 12 kaarten aanvragen. Wilt u uw vrijwilligers verrassen en gebruikmaken van dit mooie aanbod, dan kunt u dit kenbaar maken bij Contour. Stuur een e-mail naar info@contourtilburg.nl

 , onder vermelding van Willem II. Vermeld hierbij de naam van uw organisatie, contactpersoon, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en of u 2 of 12 kaarten wenst te ontvangen.

Alle aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst geregistreerd. Er kan helaas geen rekening worden gehouden met voorkeuren voor bepaalde wedstrijden en vol = vol.

U krijgt via de e-mail van ons bericht voor welke thuiswedstrijd er eventueel kaarten voor uw organisatie zijn gereserveerd. U kunt deze kaarten vervolgens ruim voor de wedstrijd bij Contour ophalen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Susan van Schijndel, Consulent Advies en Deskundigheidsbevordering, 013 -543 45 72. Wij wensen alle vrijwilligers alvast veel plezier bij hun bezoek aan Willem II!