400 bedankjes naar members Quiet: VrijwilligersbedankT

VrijwilligersbedankT

Liefst 10.000 geschenken stelden de Tilburgse bedrijven en instellingen ter beschikking voor de VrijwilligersbedankT actie afgelopen najaar. 400 van die geschenken zijn door de gulle ontvangers vervolgens geschonken aan members van Quiet. Een geweldig gebaar!

VrijwilligersbedankT

De inzet van vrijwilligers is goud waard voor de Tilburgse samenleving. De gemeente Tilburg zet daarom i.s.m. ContourdeTwern regelmatig de vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten, in het zonnetje. Een van die acties is de VrijwilligersbedankT actie. Op de webshop van VrijwilligersbedankT mogen vrijwilligers jaarlijks een cadeautje voor zichzelf selecteren uit een breed aanbod dat geschonken wordt door sponsors. Ongeveer 65 Tilburgse bedrijven, organisaties en kleine zelfstandigen doen een gift waaronder Groenrijk Tilburg , Lunchroom Carrousel, Theaters Tilburg, Rooi Pannen Plus supermarkt en Rooi Pannen Restaurant. Zij hebben samen gezorgd voor de riant gevulde webshop met meer dan 10.000 (!) geschenken en activiteiten.  Zonder de hulp van de gulle gevers – financieel of in nature – was deze grootse VrijwilligersbedankT 2017 niet gelukt. Onze hartelijke dank!

Quiet members

De vrijwilligers konden er ook voor kiezen hun cadeautje te schenken aan Quiet Tilburg. Maar liefst 400 vrijwilligers hebben dit gedaan. Dubbelop bedankt dus! Zodoende kon projectleider Margaret Ariëns van ContourdeTwern met gepaste trots de cadeaus aanbieden bij Quiet. Daaronder tal van waardebonnen. Die zullen via het digitale platform eerlijk verdeeld worden onder de Quiet members. Namens hen alvast: hartstikke bedankt! In 2018 gaat de webshop van VrijwilligersbedankT weer open op maandag 3 september. Alle vrijwilligersorganisaties ontvangen hier tijdig bericht van.