VrijwilligersTilburg reikt voor de 25e keer de Tilburgse Vrijwilligersprijzen uit

Dit jaar reikt VrijwilligersTilburg (onderdeel van ContourdeTwern) voor de 25e keer de Tilburgse Vrijwilligersprijzen uit: een bijzonder jubileum! Ken je een vrijwilliger uit Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout of Biezenmortel die van onschatbare waarde is voor de samenleving? Ben je onder de indruk van een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Tilburg? Dan nodigt VrijwilligersTilburg, in samenwerking met gemeente Tilburg, Brabants Dagblad, Interpolis en Rabobank Tilburg en omstreken, je van harte uit om deze topper(s) voor te dragen voor één van de vrijwilligersprijzen. Check deze website om een vrijwilliger, project of organisatie voor te dragen.

Voordrachten

Aanmelden kan vanaf nu tot en met maandag 5 september. Uit alle inzendingen selecteert een deskundige jury drie vrijwilligers en drie organisaties. Deze genomineerden worden zaterdag 17 september bekendgemaakt in het Brabants Dagblad. Vanaf dat moment is de digitale stembus geopend en kunnen alle inwoners uit de gemeente Tilburg eenmaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. Vrijdagavond 14 oktober weten we wie de felbegeerde Vrijwilligersprijzen van 2022 in de wacht hebben gesleept, want dan vindt de feestelijke uitreiking van deze jubileumeditie plaats bij Interpolis.

Jongerenvrijwilligersprijs

Om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en te promoten, reiken ze op 14 oktober ook de jaarlijkse Jongerenvrijwilligersprijs uit. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 22 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs. In tegenstelling tot bij de twee andere categorieën bepaalt enkel de jury wie de Jonge Vrijwilliger van het jaar 2022 wordt.

Verrassing voor oud-winnaars. Meld je meteen aan!

Omdat VrijwilligersTilburg dit jaar voor de 25e keer de Tilburgse Vrijwilligersprijzen uitreikt, willen ze graag ook alle oud-winnaars in het zonnetje zetten. Ben jij of is jouw vrijwilligersorganisatie winnaar van een van de vorige edities? Laat het VrijwilligersTilburg weten via info@vrijwilligerstilburg.nl, dan zorgen zij voor een leuke verrassing!

Meer informatie?

Meer weten over de Tilburgse Vrijwilligersprijzen? Kijk dan op deze website of neem contact op met Susan van Schijndel, adviseur Vrijwilligerswerk, telefoon 06 – 231 452 64 of e-mail susanvanschijndel@vrijwilligerstilburg.nl.