Vuurwerk in Tilburg: winkels die verkopen, shows door de gemeente & afsteken categorie F1 toegestaan!

De jaarwisseling nadert en dat betekent dat vuurwerk actueler wordt. Dit jaar is het afsteken van particulier vuurwerk in de gemeente Tilburg verboden. Dit afsteekverbod geldt niet voor categorie F1 vuurwerk (fopvuurwerk, schertsvuurwerk & kindervuurwerk). Dit vuurwerk mag je dus wel afsteken. Overigens is het voor vuurwerkwinkels wel toegestaan om vuurwerk te verkopen en mag je in diverse randgemeenten wél particulier vuurwerk afsteken. Benieuwd naar een aantal winkels waar je dit jaar vuurwerk kunt kopen? Lees dan verder. 

Uitgelichte tip

Vuurwerk Knaller Tilburg

Aan de Besterdring 139 in Tilburg vind je Vuurwerk Knaller Tilburg. Ook dit jaar hebben ze weer een enorm assortiment aan vuurwerk. Ze hebben een ruime selectie en speciale aanbiedingen. Van kleurrijke fonteinen tot adembenemende pakketten: ze hebben het allemaal. Dit jaar hebben ze – vanwege het verbod op afsteken in de gemeente Tilburg – een extra groot assortiment aan Categorie F1 vuurwerk. Dit vuurwerk mag je namelijk wél afsteken.

Of je nu op zoek bent naar de ultieme knal- of sierlijke lichtshow: Vuurwerk Knaller Tilburg staat klaar om aan al je vuurwerkbehoeften te voldoen. Bestel je in de voorverkoop? Gebruik dan de code ‘TILBURG2023’ en krijg gratis vuurwerk cadeau. Rond de jaarwisseling is Vuurwerk Knaller Tilburg geopend op:

  • Donderdag 28 december: 07:00 – 22:00 uur
  • Vrijdag 29 december: 07:00 – 22:00 uur
  • Zaterdag 30 december: 07:00 – 22:00 uur
  • Zondag 31 december: 09:00 – 17:00 uur. Let op: dit jaar is het op Oudjaarsdag niet toegestaan om Categorie F2 vuurwerk te verkopen. Ze verkopen dan enkel Categorie F1 vuurwerk.

Wil je meer informatie over Vuurwerk Knaller Tilburg, het assortiment, de speciale acties en mogelijkheid om te kopen in de voorverkoop? Check dan snel de website. 

Meer plekken om vuurwerk te kopen:

Vuurwerkshows gemeente Tilburg

De gemeente organiseert dit jaar jaarwisselingsshows in het Reeshofpark en in de Piushaven. Deze shows staan op beide locaties om 19:00 uur en om 00:00 uur op het programma. De shows combineren lichten, lasers en professioneel vuurwerk. Ook op andere plekken in de gemeente vinden verschillende activiteiten plaats. Benieuwd wat allemaal?

Feestjes tijdens Oud & Nieuw

Uiteraard kun je het jaar ook feestend inluiden. In de stad zijn diverse evenementen & feestjes. Voor iedereen is er wel iets leuks te beleven. Handig overzicht met feestjes in de stad?

Vuurwerk in Tilburg

Wil je nu meer weten over wat wel en niet mag rondom vuurwerk in Tilburg? Check dan vooral deze pagina van de gemeente.