Plekken om vuurwerk te kopen in Tilburg!

Na een paar gekke edities van eerdere jaarwisselingen – de reden is bekend – kunnen we weer ouderwets Oud en Nieuw vieren. Dat betekent dat we ook weer vuurwerk mogen afsteken! Traditiegetrouw wordt de lucht boven Tilburg weer versierd met het mooiste vuurwerk. Maar, waar mag je nu eigenlijk wel en geen vuurwerk afsteken, hoe laat beginnen de vuurwerkshows en waar kun je zelf terecht in Tilburg om mooi vuurwerk te kopen? Wij zoeken het voor je uit!

Vuurwerk verkooppunten

Vuurwerk Knaller Tilburg

Aan de Besterdring 139 kun je terecht voor al jouw benodigdheden om het jaar knallend af te sluiten en het nieuwe jaar met frisse moed in te knallen! Zoals altijd hebben ze weer een groot assortiment aan knal- en siervuurwerk. Denk aan kindervuurwerk, grondvuurwerk, mooie cakes, uitgebreide sierpakketten, fonteinen en nog veel meer! Daarnaast heeft de Vuurwerk Knaller ook alles in huis met betrekking tot veiligheid. Zo hebben ze aansteeklonten – zowel kleinere als aansteeklonten van één meter – vuurwerkbrillen, oordopjes, opruimzakken en hebben ze zelfs een veiligheidspakket samengesteld. Extra leuk: bij bestellingen vanaf €40,00 krijg je gratis vuurwerk bij je bestelling. Zo krijg je al een gratis cake vanaf €40,-!

Andere verkooppunten

Daarnaast kun je natuurlijk op meer plekken in Tilburg en omstreken vuurwerk halen. We zetten de vuurwerk verkooppunten voor je op een rijtje:

  • Zena Vuurwerk Tilburg/GroenRijk Tilburg: Stokhasseltlaan 39
  • Vuurwerk Tilburg 013: Korvelseweg 257
  • Vuurwerkgigant Van Hommel: Bisschop Zwijsenstraat 72
  • Karwei Goirle: Wim Rotherlaan 14
  • Haokan vuurwerk: Sprendlingenpark 22
  • GAMMA Tilburg-Noord: Bundersestraat 3
  • Bestelvuurwerk.nl: Online webshop
  • Grootvuurwerk.nl: Online webshop
  • Vuurwerkmania: Online webshop

Vuurwerkvrije zones

Eerst nog eventjes alle regels op een rij: Je mag vuurwerk afsteken in Tilburg op 31 december tussen 18:00 – 02:00 uur. Ook dit jaar zijn er weer vuurwerkvrije zones in Tilburg. Zo mag er geen vuurwerk afgestoken worden in het gebied rondom het Reeshofpark. Daarnaast is een groot deel van het centrum, Armhoef, Jeruzalem, Koningshoeven en Moerenburg een vuurwerkvrije zone. Meer informatie over de vuurwerkvrije zones vind je op de website van Gemeente Tilburg.