Nieuws

wat kan wel kalender
Let op! Dit artikel is al 144 dagen oud en wellicht niet meer relevant

VVV Tilburg lanceert de ‘wat kan wel kalender’: iedere dag een leuke tip

Een route lopen langs alle Tilburgse muurschilderingen, vanuit huis het Stadsbos013 ontdekken of een online cursus volgen bij de bibliotheek. De Wat kan wel-kalender van VVV Tilburg geeft tips en inspiratie wat er tijdens de lockdown wél kan. Lees snel verder.

Veel organisaties in de gemeente Tilburg proberen ook met de huidige coronamaatregelen iets actiefs en inspirerend te organiseren voor Tilburgers. Van ene groot aantal van deze activiteiten is een kalender samengesteld. De kalender is bedoeld als inspiratie voor de hele maand maart en bevat op iedere dag een tip. Van jong tot oud: voor iedereen is er wel wat nieuws te ontdekken en te doen in onze gemeente.

De tips zijn niet afhankelijk van de genoemde dag of tijd en kunnen volgens de geldende coronamaatregelen worden uitgevoegd.

Er kan veel

Burgemeester Theo Weterings: “Zaterdag 27 februari stonden we stil bij 1 jaar corona. Een jaar van maatregelen, lockdowns en versoepelingen. En zeker ook een jaar van creativiteit, zoeken naar wat wel kan en sociale verbinding. Raambezoekjes, beren-speurtochten, het herontdekken van de mooie en lelijke plekken in de eigen buurt en onze stad. Ben je toe aan iets anders? Laat je dan verrassen! Deze kalender biedt hopelijk inspiratie en energie. Je zult zien: er kan veel!“

De gehele kalender is te bekijken op de website van VVV Tilburg. Heb je zelf tips? Deel ze via vvv@tilburg.nl.