Waar je jezelf echt thuis voelt als student in Tilburg

Als jij de ultieme studentenbeleving in Tilburg wilt ervaren kom je natuurlijk in onze schitterende stad wonen. Kruipend naar huis, binnen 10 minuten in de collegezaal en zelf bepalen wat je ’s avonds eet. Uit ervaring weten wij dat veel studenten het lastig vinden om geschikte woonruimte te vinden. Ben of word jij student in Tilburg? Wij helpen je met het vinden van jouw prachtige stulpje waar je jezelf helemaal in thuis gaat voelen.

Vraag en aanbod

In Tilburg is er een hele fijne Facebookpagina waar vraag en aanbod van studentenwoningen perfect samenkomen. Zowel particuliere verhuurders als woningcorporaties zetten hun beschikbare woonruimtes in deze Facebook groep. Je kunt direct reageren op kamers en je aanmelden voor kijkavonden. Dagelijks worden er tientallen studentenkamers, appartementen en studio’s in de Facebook groep gezet. Daarnaast kun je zelf een oproep plaatsen als je op zoek bent naar woonruimte. De ervaring leert dat ook hier veel op gereageerd wordt. Op deze pagina worden voornamelijk kamers in studentenwoningen geplaatst. Voor mooie kamers in andere studentenhuizen kun je natuurlijk op de website van Kamernet terecht!

Woningaanbod

In Tilburg zijn een hoop bedrijven die jou graag helpen bij het vinden van de woonruimte die aan al jouw wensen voldoet. Hieronder staan er een aantal!

  • Klik voor Kamers:Via Klik voor Kamers is de kans groot dat je snel een geschikte woonruimte gaat vinden waar jij de perfecte studententijd hebt. Lees de ervaringen van Robert.
  • De Huis Sleutel: hebben een uitgebreid en actueel aanbod in woonruimte. Vooral als je op zoek bent naar een mooie studio of appartement om en nabij het centrum van Tilburg ben je bij De Huis Sleutel aan het juiste adres.
  • Wonen-013: bij Wonen-013 betaal je eenmalig €35,- inschrijfkosten en heb je toegang tot het woningaanbod. Zowel kamers, studio’s als appartementen zijn beschikbaar bij Wonen-013.
  • IXXA: zeer ruim aanbod, meeste woonruimten worden opgeleverd met afgewerkte vloeren en muren en zijn van hoge kwaliteit. Geen wachttijden, flexibele bezichtigingstijden en onbeperkt één op één bezichtigingen.
  • Kamerbemiddeling Tilburg: helpen je bij het vinden van de juiste kamer waarin jij optimaal geniet van je studententijd.

De beste studententijd in Tilburg

Wil jij er zeker van zijn dat je de leukste studententijd hebt in Tilburg. Zorg er dan voor dat je onze studentenwebsite goed in de gaten blijft houden voor de leukste feestjes, vacatures, nieuwtjes en acties.