Walk of Fame-tegel voor Theo Clijsen onthuld

Walk of Fame

In aanwezigheid van zijn familie, vrienden en enkele oud-collega’s is de Walk of Fame-tegel voor Theo Clijsen onthuld. Burgemeester Noordanus onthulde de tegel samen met mevrouw Clijsen. “Theo was een bekende en geliefde Tilburger. Iemand die zich altijd met hart en ziel voor onze stad heeft ingezet. Ik ben blij vandaag samen met zijn vrouw deze tegel te kunnen onthullen, zodat niemand Theo en zijn inzet voor de stad zal vergeten”, aldus burgemeester Noordanus.

Theo Clijsen heeft zich altijd met hart en ziel voor de stad ingezet. Zo was hij bestuurslid van de Stichting 5 mei Tilburg, lid van het Plaatselijk Comité 4 mei herdenking, voorzitter van de Tilburgse Sportraad, voorzitter van de Coördinatiecommissie Lustrumviering Tilburgse bevrijding, bestuurslid/voorzitter van het Oranje Comité Tilburg en bestuurlijk actief voor het openbare carnaval in Tilburg. Als hoofd van een basisschool was hij actief voor het sociaal welbevinden in de wijk, de leerlingen, ouders en het onderwijs. Daarnaast verrichtte hij diverse maatschappelijke, bestuurlijke en politieke activiteiten; zo was hij meer dan 10 jaar lid van de Tilburgse gemeenteraad.

Zichtbaar aandenken
De heer Clijsen is voor zijn inzet al eerder in het zonnetje gezet: hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje- Nassau en kreeg de grote zilveren legpenning van de gemeente Tilburg. De selectiecommissie, die dit jaar bestond uit burgemeester Noordanus, Gon Mevis van ContourDeTwern en raadslid Joost van Puijenbroek, vond het passend om ook een zichtbaar aandenken aan hem te creëren.
Theo Clijsen overleed op 15 december 2012. Hij werd 68 jaar.