Walk of Fame Tilburg 2009 is opnieuw uitgebreid

Zaterdag 24 oktober is de Walk of Fame Tilburg 2009 in de Alexanderstraat opnieuw uitgebreid.  De 3 finalisten voor de BOV Trofee 2009 zijn feestelijk onthuld. De ceremonie startte om 8.00 uur en werd druk bezocht.

Boegbeelden van Tilburg en omstreken
De 3 finalisten van de BOV Trofee zijn Bonheur Horeca Groep, Cardan en Reinders Oisterwijk. Deze 3 topbedrijven zijn bekend in heel Tilburg en omstreken. Ze strijden dit jaar op 5 november in popcentrum 013 voor de belangrijkste ondernemersprijs van de regio. Het thema van de BOV 2009 is (H)eerlijk Ondernemen.

Dertig tegels voor bekende en onbekende Tilburgers.
In totaal zullen dertig Tilburgers een tegel krijgen in de speciaal voor de gelegenheid volledig verbouwde straat. Naast een compleet nieuwe bestrating dankzij Zoontjens, is de straat ook feestelijk aangekleed. Zo zijn er levensgrote portretten te zien van de bekende Tilburgers die een eigen tegel mogen onthullen (o.a. Guus Meeuwis en Kluun).

Tijdelijke Tegels
Uiteraard zijn de tegels van de 3 finalisten tijdelijk van aard. Het gaat de Junior Kamer Hart van Brabant er met deze ludieke actie uitsluitend om de drie topbedrijven extra in het zonnetje te zetten. “Het zijn 3 schitterende voorbeelden van bedrijven die het zo verschrikkelijk goed doen en dus verdienen zij in de huidige economische en (Tilburgs) politieke onrustige tijd zoveel mogelijk extra positieve aandacht” aldus een enthousiast aanwezige BOV commissie.
www.bov-trofee.nl