Nieuws

Wandelen carnavalsweekend
Let op! Dit artikel is al 102 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wandelen tijdens carnavalsweekend: De Vos en De Craen organiseert groen-oranje wandeltocht van 11 kilometer

Geen openbaar carnaval in Kruikenstad dit jaar. De reden daarvan is bij iedereen inmiddels wel bekend. Toch willen een hoop Kruiken carnaval niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus ontstaan er veel (online) carnavaleske initiatieven. Een miniatuur opstoet, online carnavalsfeesten en veel meer. Ook De Vos en de Craen organiseert iets leuks. Namelijk een groen-oranje wandeltocht van 11 kilometer door Tilburg. 

Tijdens de wandeltocht loop je – uiteraard met je kiel of andere carnavalsoutfit aan – een coronaproof wandeltocht langs verschillende leuke carnavaleske bezienswaardigheden. Je kunt starten tussen 10:11 uur en 14:11 uur. Als jij de wandeltocht helemaal uit loopt, dan verdien je ook nog eens een echte groen-oranje wandelonderscheiding.

Meer informatie

De groen-oranje wandeltocht staat op zaterdag 13 februari en zondag 14 februari op het programma. De deelname is gratis en aanmelden kan door te mailen naar info@devosendecraen.nl of door jezelf op de dag zelf aan te melden aan de deur. Let op: gezien de coronamaatregelen is het enkel mogelijk om met één iemand buiten je eigen huishouden de wandeltocht te lopen.

Voor meer informatie kun je het beste de Facebookpagina van De Vos en de Craen in de gaten houden. Hier worden – wanneer nodig – updates over de wandeltocht geplaatst.