Nieuws

warandeloop
Let op! Dit artikel is al 754 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Warandeloop keert terug naar Oude Warande

Na twee jaar afwezigheid komt de Warandeloop terug naar de oude vertrouwde locatie in Stadsbos013. Na een uitstap naar de Beekse Bergen, met als afsluiting een zeer succesvol EK Cross, heeft de organisatie in overleg met de gemeente besloten het driedaags evenement weer in de Oude Warande te laten plaatsvinden. 

Het evenement staat in het weekend van 22 tot en met 24 november op het programma.

Europees topevenement met aandacht voor recreanten

De Warandeloop maakt deel uit van een selecte groep Europese topevenementen met het label ‘European Athletics Permit Meetings’. Sinds jaar en dag is dit één van de belangrijkste pijlers van het Nationale Crosscircuit van de Atletiekunie.

Naast topsport schenkt de Warandeloop veel aandacht aan recreatieve onderdelen. Denk daarbij aan het populaire Warande by Night en diverse recreanten lopen. Bovendien nemen ruim 2000 scholieren deel aan de jeugdlopen.

In het programma worden ook ruim 200 deelnemers aan het Aangepast Sporten Programma niet vergeten.

Safarirun vervalt, mogelijk nieuw element toegevoegd

De afgelopen twee jaar stond ook een populaire Safarirun op het programma, vanwege de verhuizing zal dit onderdeel niet meer op het programma staan. De organisatie onderzoekt de mogelijkheid om een nieuw element aan het programma toe te voegen ter vervanging. Het complete programma wordt in juni bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht