Warandeloop neemt Oude Warande over dit weekend: alles wat je moet weten!

warandeloop 2022

Tilburg evenementenstad! En dat blijkt wel weer dit weekend. Zo strijken de Warandeloop, Warande by Night & het NK Cross 2022 dit weekend in de Oude Warande neer. Je kunt jezelf nog inschrijven voor diverse programmaonderdelen. Lees snel verder. 

De Warandeloop is een jaarlijks terugkerend sportevenement waar zowel recreanten als topatleten aan mee kunnen doen. Je kunt jezelf inschrijven voor diverse programmaonderdelen, afstanden of funruns. Het terrein van de Warandeloop is gratis toegankelijk voor bezoekers die hun familie of vrienden willen aanmoedigen. Ook als je de topatleten aan het werk wilt zien, ben je van harte welkom.

Warande by Night

Dit jaar vindt Warande by Night plaats op donderdagavond 24 november. Tijdens deze funrun combineer je hardlopen met muziek, licht en sfeer. Achteraf staat er een afterparty op het programma waar een dj de pannen van het dak draait. Het parcours van Warande by Night wordt gekenmerkt door veel licht en geluid. Je kiest onderweg of je een afstand van 1,5 of 6 kilometer rent. Je ontvangt van de organisatie allerlei lichtgevende gadgets en het staat je vrij om ook zelf toffe lichtgevende elementen mee te nemen. Je kunt je nog steeds inschrijven voor deze leuke funrun.

Diverse afstanden

Op zaterdag 26 en zondag 27 november staat de Warandeloop 2022 op het programma. Er zijn diverse wedstrijden waar je jezelf als recreant voor in kunt schrijven. Zo kun je vijf of tien kilometer hardlopen, meedoen aan een wandeltocht, Nordic Walking of een estafetterun. Ook wordt er voor kinderen, studenten en scholieren van alles georganiseerd. Check vooral het totale programma voor alle wedstrijdonderdelen en de mogelijkheid om jezelf in te schrijven.

NK Cross

Onderdeel van de Warandeloop is het NK Cross. Hier komen op zaterdag en zondag diverse topatleten in actie. Zij hopen allemaal hun PR te verbreken. In diverse leeftijdscategorieën staan er wedstrijden op het programma binnen de NK Cross.

Meer informatie over Warandeloop 2022

Wil jij meer informatie over de Warandeloop, praktische informatie of heb je een andere vraag? Check dan snel de website van de Warandeloop. Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige Tilburgse sportevenement.