Warandeloop steunt KWF Tilburg in strijd tegen kanker

Op zondag 25 november 2018 gaat KWF Tilburg voor het eerst deelnemen aan de BDO Businessrun tijdens de Warandeloop. Met zoveel mogelijk teams leveren zij vanuit hun eigen relatienetwerk een bijdrage aan het deelnemersveld. Dit jaar wordt bovendien het Europees Kampioenschap op hetzelfde terrein als de Warandeloop georganiseerd. 700 topatleten uit heel Europa komen naar Tilburg om te strijden om de medailles.

Foto: Walther Kuppens (Evenementen Coördinator KWF Tilburg, Cees van Loon (voorzitter Warandeloop en Helga Meijer (voorzitter KWF Tilburg)

Met deelname aan deze bijzondere Businessrun steunen bedrijven KWF Kankerbestrijding. Eén op de drie mensen krijgt te maken met kanker. Dankzij onderzoek komen we samen steeds dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Maar helaas is kanker nog steeds niet de wereld uit.

Met deze lokale actie wil KWF Tilburg samen met de bedrijven in Tilburg en omstreken geld ophalen om KWF zo te steunen in het behalen van haar doelen.

Geld inzamelen

Tijdens de BDO Businessrun op zondag 25 november 2018 kunnen bedrijven een topprestatie neerzetten door mee te doen én door geld in te zamelen voor dit goede doel. Er zijn initiatieven met ETZ Twee Steden om hier lokaal mede een gezicht aan te geven.

Loop jij al warm voor zondagmiddag 25 november 2018 en wil je als bedrijf deelnemen en KWF steunen in de strijd tegen kanker? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via info@kwftilburg.nl of telefonisch op 06-54987440.