Warmetruiendag: 7x toffe Tilburgse truien op een rij

Vandaag is het Warmetruiendag! Warmetruiendag is een landelijk initiatief in het kader van duurzaamheid. Vorig jaar deden er al zo’n 3 miljoen Nederlanders mee aan de Warmetruiendag. Om wat inspiratie voor je op te doen zetten we een paar toffe Tilburgse truien op een rijtje. Lees snel verder!

#1: Ôot Ketuur

Hou jij van chique de friemel? Dan ben je bij Ollie’s aan het juiste adres. Ze hebben namelijk truien van Ôot Ketuur. Ôot Ketuur staat voor de trotse Tilburger die er op zijn allerbest uit wil zien. Dus je kunt deze trui gerust tijdens elke gelegenheid dragen. Zowel naar school, werk of tijdens een avondje uit. Op de borst is het silhouet van de Tilburgse Kruikenzeiker te zien. Extra fijn: de hoodie’s bestaan uit stevig biologisch en duurzaam katoen.

#2: Cheaque

Bij Cheaque scoor je truien met de leukste teksten erop. Ben jij ‘roekoeloos’? Of vind jij iemand een ‘cleautsaque’ of een ’t’oppeur’? Daarnaast hebben ze een leuke babylijn, ideaal om als cadeau te geven tijdens een babyborrel. Zo hebben ze schattige truitjes met menneque, mesque, bannedite, pipeau en nog veel meer grappige teksten erop. Ze hebben bij Cheaque hebben ze niet alleen leuke t-shirts en truien, maar ook leuke accessoires. Denk aan flesopeners, mobielhoesjes, speelkaarten, aanstekers en nog veel meer.

#3: Tilburg University hoodie

Als student aan de Tilburg University is deze trui een must-have! Deze officiële Tilburg University trui is te hallen bij Ollie’s aan de Tuinstraat 106 en via de webshop van de Campusstore Tilburg. Daarnaast krijg je ook nog eens een gratis Tilburg University t-shirt als je via Ollie’s besteld. Geen student aan de universiteit (meer)? Geen probleem! Natuurlijk is deze trui voor iedereen beschikbaar.

#4: Trui Wapen van Tilburg

Laat zien dat je trots bent op Tilburg met deze crew-neck. Het Wapen van Tilburg is geborduurd op de borst. Deze trui is te koop via Willem II supporterswebsite Tilbo.com. Tilbo.com is al jaren hét supportersplatform van Willem II supporters. Zo zetten ze iedereen wedstrijddag een ‘matchday topic’ online en zijn ze als een van de eerste op de hoogte als het gaat om nieuws rondom de club.

#5: Willem II casual kledinglijn

Net als voorgaande jaren, heeft Willem II dit jaar weer een casual kledinglijn uitgebracht. Deze gave truien kun je aantrekken bij elke gelegenheid. Zo loop je er netjes bij en draag je de trots van jouw club de hele dag lang bij je. Ze hebben verschillende truien en hoodies. Denk aan truien met de outlines van het logo van Willem II, met een WII patch en een casual hoodie die goed te combineren is met de casual jogger.

#6: Tilburg Trappers Hoodie

Deze lekker warme Tilburg Trappers hoodie is ideaal om te dragen in het stadion van Tilburg Trappers, hoewel het er op het ijs in het heetst van de strijd aan toe gaat. Is het altijd goed koel op de tribunes. Capuchon op en je zit er lekker warm bij tijdens je bezoek aan Tilburg Trappers.

#7: Nuldertien

Deze winter loop je helemaal in stijl met de truien en hoodies van Nuldertien Clothing. Je profiteert nu ook van een dikke korting bij Nuldertien, want er is een grote wintersale gaande. Naast truien verkoopt Nuldertien ook vette t-shirts. Reden genoeg om een kijkje te nemen op de website van Nuldertien en een toffe trui te scoren.

Over Warmetruiendag

Vandaag is het Warmetruiendag! Doe mee met de vrolijkste klimaatactie van Nederland, zet je verwarming een paar graden lager en trek een extra dikke trui aan. Als heel Nederland de kachel één graadje minder stookt, bespaart dat al 3,3 miljoen kubieke meter gas en 6,3 miljoen kilo CO₂. De moeite waard dus. Trek je warmste jas aan, ga gezellig bij elkaar zitten en stook de kachel een graadje minder op de Warmetruiendag. Meer informatie over dit initiatief is te vinden op de website van Warmetruiendag!