Wat is volgens bbb health boutique nou écht een gezonde leefstijl

Tilburg , maandag 20 april 2015 De gezonde leefstijl’ is top of mind bij veel Nederlanders. Van de cijfers van CBS worden we niet vrolijk, zo kampt bijvoorbeeld zo’n 6,5 miljoen Nederlanders met overgewicht. Dat is meer dan 40 procent van de bevolking. Ondertussen volgen gezondheidshypes, adviezen en diëten elkaar in rap tempo op, maar die zetten doorgaans op lange termijn geen zoden aan de dijk. Gelukkig schept BBB Healthclub duidelijkheid.

Het lifestyle instituut, dat sinds september 2014 ook in Tilburg is gevestigd aan het Koningsplein 203,  is al jaren succesvol in het begeleiden van vrouwen naar een gezonder leven en lichaam. Dit doen ze met de bewezen gouden formule van de drie pijlers: coaching, voeding & beweging.

BBB Healthclub helpt vrouwen bij het afvallen en efficiënt ‘shapen’ van het lichaam. De gezondheidsexperts helpen je verstandige keuzes te maken en begeleiden intensief bij het veranderen van een aangenomen leefstijl.

We willen gezond eten…

De afgelopen decennia hebben we in de Westerse wereld de relatie met voeding verwaarloosd. Door meer in fabrieken verwerkt voedsel te eten waarvan onduidelijk is wat er nu precies inzit en door veel minder te koken. Die verwaarloosde relatie met voeding heeft zich vertaald in onder meer een toename van overgewicht en obesitas. Karin Matthijssen, franchisenemer van BBB Tilburg en voedingsdeskundige vertelt dat deze trend aan het keren is, de behoefte naar écht eten wordt steeds groter en bewerkt voedsel wordt zoveel mogelijk vermeden. “Mensen worden steeds bewuster, willen weer weten wat ze eten, verbouwen eigen groenten en kruiden en staan weer vaker in de keuken. De moestuin is de laatste tijd weer enorm in opkomst. Zelfs de Albert Hein heeft hiermee zijn voordeel gedaan, door de klanten gratis moestuintjes mee te geven. Het bijzondere hiervan is dat hierdoor ook kinderen gemotiveerd worden om hun eigen moestuintje te beginnen; jong geleerd is oud gedaan!”

Klik op de onderstaande link voor een voucher t.w.v. €50,- euro van BBB Healthclub

Voucher BBB Healthclub 

Voucher BBB Vriendinnen voucher 210x 99.indd