Tilburgers laten per post-it weten wat ze missen aan V&D Tilburg

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten is V&D vorige week failliet verklaard. Duizenden mensen staan op straat en enorme panden staan leeg in verschillende binnensteden van Nederland, zo ook in Tilburg. Eerder haalde Ton Gimbrère al herinneringen aan de V&D op en schreef dit op in zijn blog. Maar wat missen de Tilburgers eigenlijk een week na de sluiting?

Post-its op de ramen van V&D Tilburg

Sinds dinsdagmiddag plakken verschillende Tilburgers post-its, met dingen die ze tot zover missen aan de V&D, op de ramen van het pand aan de Heuvelstraat. Zo blijkt dat de worstenbroodjes van La Place erg populair waren, fungeerde het pand voor vele Tilburgers als overdekte warme doorgang van de Heuvelstraat naar het Pieter Vreedeplein (of andersom) en wordt de Willem II Fanshop die tot jaren terug in de V&D was gevestigd nog steeds gemist.

Maar ook de opgemaakte dames van ICI Paris worden gemist. En wat te denken van de verse chocolade en maaltijd van de dag voor minder dan €5,- bij La Place?

Het lijkt erop dat voormalig personeel van V&D inmiddels heeft gereageerd met deze post-it: ”Wij gaan de gezellige bezoeker missen.”

Wat mis jij?

Wij zouden het super tof vinden als zoveel mogelijk Tilburgers posten wat ze missen aan V&D. Plak het op de ramen, reageer onder dit bericht of laat het ons weten via Facebook of Twitter.

[socialpoll id=”2335363″ path=”/polls/2335363″ width=”630″]

Laat je stem vooral horen en vertel wat je wel en niet mist aan de V&D. Misschien worden jouw ideeën dan wel gebruikt voor een nieuwe invulling van het pand.