Wat zou jij willen veranderen aan de Tilburgse markten?

markt koningsplein

Je hebt het misschien wel gehoord: de Tilburgse weekmarkten zijn sinds begin dit jaar zelfstandig geworden. Dat betekent dat de marktkooplieden, het bestuur en de marktmanagers beslissingen mogen maken over de markten en als een zelfstandig bedrijf functioneren. 

Dat de markten nu zelfstandig zijn betekent ook dat er volop gewerkt wordt om de weekmarkten te verbeteren. Daar kun je als marktbezoeker, Tilburger en consument ook zeggenschap in hebben. Stichting Tilburgse Markten heeft namelijk een vragenlijst opgesteld waarin zij vragen stellen over de openingstijden, de verbetering en verslechtering van de markt.

Marktlieden meehelpen

Help jij de marktkooplieden graag mee om de markt te verbeteren? Vul dan onderstaande vragen even in. De drie beste ideeën die gegeven worden aan het einde van de vragenlijst, worden beloond met een dinercheque van €100 of €150. Laat in de reactie hieronder aanvullingen en antwoorden achter. Let op! Er kan gestemd worden tot en met 21 oktober, de uitslag is niet bindend.

Openingstijden van de markten

Wat vind je van de openingstijden van de Tilburgse weekmarkten?

[poll id=”33″]

 

[poll id=”34″]

 

[poll id=”35″]

 

[poll id=”36″]

 

[poll id=”37″]

 

Uitstraling van de markt

Wanneer je de markt bezoekt, waar stoor je je het meeste aan en op welke markt(en)?

Stel je bent de baas van de Tilburgse markten. Wat zou je doen? De markt is op zoek naar de meest ambitieuze maar toch realistische plannen. Jij verzint het!

*Update* Je kunt niet meer meedingen naar de dinerbon, wel kun je nog altijd reacties achter laten onder dit bericht.