Waterjump host chill area op Draaimolen Festival

Stadsstrand Waterjump host op zaterdag 17 september een Chill Area tijdens Draaimolen Festival op het prachtige Charlotte Oord. Het Tilburgse Stadsstrand draait zijn laatste maand en wil de zomer op unieke wijze mee afsluiten.

Draaimolen Festival is inmiddels een begrip in Tilburg en omstreken, maar begon ooit aan de Twentestraat. De allereerste editie vond namelijk plaats op het Stadsstrand.

“Met een chill area bij de foodcourt tijdens deze editie van Draaimolen Festival, proberen wij mee te werken aan een heerlijke dag voor de festivalgangers”, vertelt Stadsstrand-eigenaar Paul de Kanter. De lounge is te bezoeken van 12 uur ’s middags tot 00:30u ‘s nachts.

Line-up

Draaimolen Festival biedt op 17 september ‘de vetste techno-line-up ever’, met optredens van bijvoorbeeld John Talabot, Marcel Dettman en Tsepo. Bij de Stadsstrand Waterjump chill area kan er even ontspannen worden.

“We gaan zeker gebruik maken van de vibe op Draaimolen Festival”, vertelt Paul. “Op 1 oktober is namelijk het Aller-allerlaatste feestje bij ons op het Stadsstrand. Minder techno, maar hopelijk met net zoveel sfeer.”