We meuge wir! Dit zijn de (0)13 Kwèèkers van dit jaar!

kwèèkers 2022

We meuge wir méénse! Eindelijk weer carnaval! En wie carnaval zegt, zegt Kwèèkers. Deze vrolijk gekleurde kaartjes met Tilburgse spreuken zijn tijdens carnaval uiteraard weer in Kruikenstad te vinden. Benieuwd welke Kwèèkers het dit jaar zijn geworden? En hoe je ze kunt bemachtigen? Lees snel verder!

De (0)13 Kwèèkers van dit jaar

Ondanks dat het lang onzeker was of carnaval door kon gaan, namen veel Kruiken en Kruikinnen de moeite om Kwèèkers in te zenden. En na lang juryberaad hebben we er dertien geselecteerd die daadwerkelijk worden uitgebracht als Kwèèker. Daar komen ze:

Kwèèkers ophalen

Wil jij een setje Kwèèkers? Dat kan! Ze zijn gratis en je kunt ze tot carnaval (vrijdagmiddag) ophalen bij Ollie’s in de Tuinstraat. Check de openingstijden op zijn website. Zo kun je het ophalen van je Kwèèkers meteen combineren met het aanschaffen van je embleem voor op je carnavalsoutfit of andere carnavalsattributen. De Kwèèkers zijn vanaf dinsdagmiddag 22 februari op te halen. Let op: op is op.

Grijp je naast de Kwèèkers? Wellicht vind je ze dan ook nog in de verschillende Kruikenkroegen. Want zoals je van ons gewend bent, doen we vrijdagmiddag nog een rondje langs verschillende kroegen om er Kwèèkers af te gooien.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Kwèèkers? Check dan vooral deze link.