Website ROC Tilburg wint Website of the Year Award

Website ROC Tilburg

De website of the Year Award van Telerik Sitefinity wordt elk jaar toegekend aan een website die uitblinkt in creativiteit, design, user experience en gebruikersgemak. ROC Tilburg en Estate Internet, digitaal partner en ontwikkelaar van de website, zijn blij met deze onderscheiding als erkenning van de kwaliteit van hun werk.

Focus op de student

De website werd al eerder geroemd voor het onderscheidende design met als uitgangspunt dat de informatie altijd en overal te raadplegen moet zijn. Of je als student nu met je mobiele telefoon in de bus zit of als ouder met tablet op de bank. Alle elementen op de website zijn gemaakt met de behoeften van de potentiële studenten in het achterhoofd. Met welke vragen zitten zij? Hoe zoeken zij op de website? Hoe helpen we met het maken van de studiekeuze?

Expertise onderwijs

Helen Suykerbuyk, hoofd Marketing & Communicatie van ROC Tilburg over de award: “Al vanaf het begin van de samenwerking met Estate hadden wij hier een goed gevoel over. We wilden de informatie over onze school precies op maat en visueel maken. Samen met Estate is ons dat gelukt. En nu die prijs, prachtig!” Samen is precies de manier waarop Estate Internet met haar klanten wil werken. Alex Otten, directeur Estate Internet, voegt hieraan toe: “De website stond al in ons eigen lijstje van mooiste sites en deze award is echt een bekroning van de samenwerking. Dit gaan we zeker vieren!”

Estate Internet en het Telerik Sitefinity CMS

Estate Internet is de nummer één Europese implementatiepartner van het gebruiksvriendelijke en flexibele Telerik Sitefinity CMS. Het systeem is gericht op contentbeheer en voorziet webredacteuren van alle gemakken bij het opmaken en samenstellen van pagina’s. Inmiddels heeft het digitale bureau uit Tilburg meer dan 70 implementaties uitgevoerd. Estate heeft nauw contact met de moederorganisatie Progress, heeft invloed op de doorontwikkeling van het systeem en heeft gecertificeerde developers in huis.