logo

Wederom zomerschool voor kinderen uit groep 4, 5 en 6 in Tilburg-Noord

Van 18 t/m 28 juli staat er bij Basisschool Stelaertshoeve in de Eilenbergstraat wederom een zomerschool op het programma. In twee weken tijd wordt de kennis van kinderen uit groep 4, 5 en 6 bijgespijkerd op het gebied van rekenen, taal, lezen en sociaal-emotionele vaardigheden. Er staan diverse workshops en uitstapjes op het programma. Er kunnen nog kinderen meedoen aan de zomerschool. Ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 4, 5 en 6 van basisscholen OBS De Sleutel, D’n Hazennest, De Stelaertshoeve en SBO Noorderlicht kunnen zich aanmelden door te mailen naar veerle_kuijpers@hotmail.com

Wat je kunt verwachten

Benieuwd wat je kunt verwachten? Enthousiaste docenten, kleine klassen, een gevarieerd programma, leuke uitstapjes, genoeg te eten en te drinken, een diploma en vooral leerzame en superleuke dagen. Extra fijn: de zomerschool is helemaal gratis.

Meer informatie

Wil je meer informatie of je kind aanmelden? Stuur dan uiterlijk vrijdag 16 juni een mail naar Veerle Kuijpers (zie mailadres in de inleiding). De zomerschool vindt tussen 09:00 – 14:00 uur plaats.