Week van de Smaakmakers bij CVT Keukens

Thuischefs, hobbykoks en foodlovers opgelet. Het is de week van de Smaakmakers! In de breedste zin van het woord draait het deze hele week bij CVT Keukens om smaak.

Zo kun je los gaan in het samenstellen van je eigen keuken, helemaal naar jouw smaak. Je kiest zelf de materialen, kleuren, grepen, apparaten en meer. Deze week komt daar nog eens een mooie actie bovenop. Je kunt naar hartenlust je ideale keuken samenstellen, deze week krijg je namelijk 50% korting op alle keukenapparatuur.

Hapjes en drankjes

In een keuken hoor je natuurlijk te koken. Zeker in de week van de Smaakmakers kan lekker eten natuurlijk niet ontbreken. Zo worden er elke dag vers hapjes en drankjes bereid voor klanten. Zo kun je kaasjes komen proeven van lokale boeren en worden er Brabantse biertjes geschonken. Op zaterdag is er de hele dag een kok in de Tilburgse en Bredase vestiging die ter plekke de mooiste gerechten voor je klaar maakt. Je kunt de kok om tips vragen én je kunt de maaltjes natuurlijk proberen.

Kijkje in de keuken

Om de week van de Smaakmakers helemaal compleet te maken komt er vrijdag een wel heel bijzondere gast een workshop geven. Meester patissier Robèrt van Beckhoven, je kunt hem kennen van ‘Heel Holland bakt’ gaat je namelijk de fijne kneepjes van het vak leren bij CVT Keukens. Tijdens de workshop leert hij je smaken herkennen, geeft hij je tips op patisserie gebied en mogen mensen zelf aan de slag om een heerlijk taartje klaar te maken.

Zelf meedoen

Wil jij advies van dé expert op gebied van gebak, taart, koekjes en andere baksels? Dan kun je vrijdag 9 oktober gratis meedoen! Je hoeft je alleen maar in te schrijven om verzekerd te zijn van een plekje. Dat kan via de website van CVT. De workshop begint om 18.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De week van de Smaakmakers duurt tot en met zondag 11 oktober, ook deze dag is CVT Keukens geopend.