logo

Weekend Uittips Tilburg

De beste wensen allemaal, het is 2015! Dat betekent weer een nieuw jaar met nieuwe weekenden en nieuwe evenementen. De dagen na oudjaar zijn vaak rustig en gelaten maar toch is er dit weekend weer van alles te beleven in Tilburg. Lees snel verder voor de Weekend Uittips Tilburg van 2,3 en 4 januari.

Vakantiebeurs Midden-Brabant 2014

Elk jaar organiseert Disma Reizen de grootste vakantiebeurs van Brabant. Op zondag 4 januari 2015 vindt alweer de 14e editie van de Vakantiebeurs Midden-Brabant plaats in het Koning Willem II Stadion. Alle touroperators op deze beurs presenteren hun actuele vakantieaanbod voor het nieuwe vakantieseizoen. Bezoekers kunnen gratis de nieuwste reisgidsen ophalen, presentaties bekijken van de mooiste bestemmingen en al helemaal in de vakantiestemming komen.

Tilburg Trappers

Komende zondag staan de Destil Trappers weer op het ijs. Dit keer tegen de Laco Eaters uit Geleen, de vorig wedstrijd tussen deze twee teams zorgde voor erg veel spanning. De Eaters kwamen namelijk op een 3-0 voorsprong maar uiteindelijk werd het 3-3 en trokken de Trappers via penalty shootouts aan het langste eind. Wil jij deze wedstrijd bijwonen? Bestel dan via de website van de Destil trappers je kaartje.

Ricky Koole & Daniël Boissevain in Theaters Tilburg

Soms zijn er voorstellingen die nog dagenlang in je hoofd spoken. The Broken Circle Breakdown met Daniël Boissevain en Ricky Koole is er zo een. De Vlaamse versie van dit ontroerende melodrama met bluegrassmuziek ontving maar liefst vijf sterren in het NRC Handelsblad. De voorstelling wordt gespeeld met vier muzikanten die bezeten zijn van bluegrassmuziek. Kan muziek de pijn verzachten of het afscheid draaglijker maken?

Nieuwjaarsborrel Bojangles Goirle

Wil jij samen met vrienden, familie of collega’s het nieuwe jaar feestelijk inluiden? Dan is dit misschien wel iets voor je. Bojangles Billiards & Darts in Goirle houdt namelijk zaterdag 3 januari een nieuwjaarsborrel. De Great Guys zorgen voor fijne jazz, soul, motown, disco, pop en Nederlandstalige muziek. Je kunt er terecht vanaf 20:30 uur en de toegang is geheel gratis.

Snelschaakcyclus bij Boulevard Café 

Kun jij iemand schaakmat zetten binnen 5 minuten? Ben jij de nieuwe Magnus Carlsen? Kom dan vrijdag 2 januari naar de Snelschaakcyclus bij Boulevard Café. Zorg van te voren wel dat je je inschrijft want alleen dan kun je meedoen en maak je kans op prijzen. Wil je meer weten over dit sportevent. Neem dan eens een kijkje op de volgende website.

Opening feestcafé Epic

Dit weekend is het dan eindelijk zo ver, zaterdag 3 januari gaat het feestcafé in de Epic open. Ook is er deze avond een speciale actie, alle shotjes kosten namelijk maar een halve munt. DJ Mikee zorgt deze avond voor de lekkerste beats. Dus je kunt als kroegtijger het nieuwe jaar meteen weer vol aan de bak!

Elvis

Elvis Tribute

‘Ladies and gentlemen, Elvis has just left the building’: deze uitspraak werd pijnlijk definitief op 16 augustus 1977, toen The King of Rock ‘n’ Roll op 42-jarige leeftijd overleed in Memphis. Op 8 januari 2015 zou hij tachtig jaar geworden zijn, daarom is het tijd voor een swingend feestje. Namelijk het Grote Elvis Tribute tijdens het Nieuwjaarsconcert van The Explosion Rockets in Theater ’t Plein in Udenhout. Dus trek je ‘Blue Suede Shoes’ aan voor ‘A Little Less Conversation’ en ga zonder ‘Suspicious Minds’ klinken op het Nieuwjaar.

Meer uittips

Wil jij weten wat er nog meer Weekend Uittips Tilburg van vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 januari 2015. Bekijk dan ook eens de agenda. Heb je zelf nog goede tips? Laat deze dan vooral achter in de reacties. Wil jij elke week de beste uittips in je mail? Meld je dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Checklist bedrijfspagina

Stuur je gegevens door en wij activeren zo snel mogelijk de bedrijfspagina op Tilburg.com.

Stap 1 van 4 - Contactgegevens

  • Bedrijfsnaam
  • Naam contactpersoon
  • E-mailadres contactpersoon
  • Telefoonnummer contactpersoon