Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2434 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Weekend Uittips Tilburg

Tilburg is vrijdag in de ban van de Sint, het wordt een lange dag en nacht voor menig kind. Buiten de goedheiligman op het dak, zijn er nog meerdere evenementen waar je naar toe kunt met gemak. Heb jij het met de Sint wel gezien? Lees dan snel verder voor andere uitjes op vijf, zes en zeven december 2014.

Pakjesavond

Pakjesavond is bijna gekomen. Daarna kan de Sint weer op zijn gemak naar Spanje stomen. Maar niet getreurd, eerst is iedereen nog voor een cadeautje aan de beurt. Pepernoten, taai taai, schuimpjes en strooigoed, iedereen deed zich er ook dit jaar weer aan tegoed.  Wij willen de Sint weer bedanken voor zijn tijd en hopen dat hij volgend jaar ook weer op zijn witte schimmel door Tilburg rijd.

KPN Marathon Cup

Dit weekend wordt er op de Irene Wüstbaan geschaatst. En dat is met zulke temperaturen niet geheel misplaatst. Met namen als Jorrit Bergsma, Bob de Jong, Jochem Uytdehaage, Erben Wennemars en Carien Kleibeuker, wordt het kijken naar marathon schaatsen steeds leuker. Wil je graag gaan? De verkoop van kaarten vindt plaats bij de entree van de Ireen Wüstbaan.

Supersized Freestyle Special

Zaterdag kun je bij Supersized Freestyle Special terecht om kei hard te hakken en te dansen. De muziek is een tikkie hard dus misschien niet het ideale moment om te sjansen. Met dj’s als Zany, Darkraver en Paul Elstak is dit het ideale feestje om lekker los te gaan in je trainingspak. Bestel je kaartje via de website van 013, misschien dat we je zaterdagavond dan wel zien.

Le Scratch

Le Scratch is vrijdagavond in Cul de Sac, dus DJ Sueside, BB Kiddo en Djo Franz kunnen weer vol aan de bak. Dansen op hiphop, funk en R&B. Wie wil dat nou nie? Er is gratis wodka vanaf 21:00 uur als je wil. Dat is toch super chill? Dus schroom niet. Kom vrijdag na het vieren van de pakjesavond van Sint & Piet

BANGANA Invites #3

De BANGANAGANGBANGER boys hebben voor de feestbeesten onder ons weer wat moois. Namelijk BANGANA invites #3. Dit duurt van tien tot vier en klinkt als een fijn fiske nie? Met een line-up die er niet om liegt, wordt dit een avond die waarschijnlijk snel omvliegt. Dus zorg dat je er bij bent en ga helemaal los als een partytalent.

Meer uittips

Wil jij weten wat er nog meer te doen is in Tilburg dit weekend. Bekijk dan onze agenda voor meer content. Heb je zelf nog goede tips voor onze redactie? Laat deze dan vooral achter in de reactie. Wil jij elke week de beste uittips in je mail? Meld je dan aan voor het wekelijkse nieuwsbrief ritueel.

Reageer op dit bericht