Weekend Uittips Tilburg XXL

Carnaval zit er (helaas voor sommige) op maar de carnavalsvakantie gaat nog even door. Gelukkig is er weer van alles te doen is in Tilburg. Heb jij het na carnaval niet helemaal op een rijtje? Geen probleem, in deze Weekend Uittips Tilburg XXL editie zetten we het voor je op een rij! 

Wat denk je ervan om lekker te gaan schaatsen of zwemmen in Tilburg? De zwembaden (Stappegoor, Reeshof, Drieburcht) en IJsbaan (Ireen Wüst IJsbaan) zijn gedurende de gehele carnavalsvakantie geopend. Een leuk voordeeltje; met de Tjippas krijgen kinderen van 4 t/m 17 jaar 50% korting bij alle accommodaties.

Vrijdag 12 februari 2016

Heyhoef Cinema

Op vrijdag en zaterdag wordt de film ‘The Wolf Of Wall Street’ met Leonardo diCaprio vertoond in het Wijkcentrum van de Heyhoef. Een kaartje kost €5,-.

Filmmarathon bij Cinecitta

Van 10:00 – 23:45 uur wordt een selectie van negen speelfilms uit het festivalprogramma van de International Film Festival Rotterdam gedraaid. Je betaalt €8,50 per film. Check het programma.

Expositie Harri Aarts in De Schalm

De expositie duurt tot en met 28 maart. De expositie is te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van Cultureel Centrum De Schalm.

Le Scratch met Denzel Curry in 013

Denzel Curry stond eerder al op WOO HAH! festival en drukte daarmee definitief zijn stempel op de Tilburgse hiphop scene. Verschillende Le Scratch DJ’s draaien de avond aan elkaar.

Zaterdag 13 februari 2016

Willem II – De Graafschap

Dé wedstrijd tegen de hekkensluiter. Deze wedstrijd moet echt gewonnen worden, zeker gezien het zware programma voor de Tricolores. Aftrap: 19:45 uur. Er zijn nog voldoende kaarten.

Amerikaanse house en opzwepende disco in Club Smederij

Afternoon Delight komt naar Tilburg en de entree is gratis. Het feest duurt van 22:00 – 04:00 uur.

Subquake in 013

Hét feest voor dubstepliefhebbers. De line-up liegt er met namen als Matix en Omega C niet om. Bekijk snel de volledige line-up.

Sandra & Jeroen van Veen bij Theaters Tilburg

Het pianoduo speelt om 20:30 uur in de Concertzaal van Theaters Tilburg. De vorige show was uitverkocht dus koop snel kaarten.

Zondag 14 februari 2016

Valentijnsdag in Tilburg

14 februari is uiteraard de dag van de liefde. Wil jij je liefje, date of scharrel verrassen? Wij hebben alvast leuke Valentijnstips voor je verzameld.

Zondagconcert in het Cenakel

Winnares van het Grachtenfestival, Karin Strobos, staat op het podium. Kaarten kosten €12,50 inclusief koffie en thee.

Gratis live muziek bij Café Hoegaarden

De Toetsie Foetsie Jazzband staat op het podium. Acht muzikanten, zangers en entertainers staan garant voor een spetterende jazzmiddag.