Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 1096 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Weekendagenda Tilburg: Mundial, Bierfestival, Dwalerij en veel meer

Heerlijk festivalweekend in Tilburg komend weekend! Naast super leuke festivals worden er nog talloze andere toffe activiteiten georganiseerd. Ook voor dit weekend hebben we de leukste uittips voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Meerdere dagen dit weekend

Festival Mundial in de Spoorzone

Yes! We mogen weer. Festival Mundial strijkt dit weekend neer in de Spoorzone. Eerder spraken we met programmeur Sophieke Gremmen over aanstaande editie. Er zijn nog tickets!

Bijzondere circusvoorstelling in Theaters Tilburg

Op vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni presenteren derdejaars studenten van de opleiding Circus and Performance Art de bijzondere circusvoorstelling Ligne De Vie. De voorstellingen starten om 20:00 uur en er zijn nog kaarten a €10,- te koop.

Musicalvoorstelling Alles is Wonderland in Factorium

Musicallovers opgelet! Op zaterdag 23 juni (20:15 uur) en zondag 24 juni (13:30 uur & 16:15 uur) spelen de jongste MusicAllFactory talenten een prachtige voorstelling. In 75 minuten nemen deze getalenteerde jongeren je mee op een muzikale en fantasievolle reis in de theaterzaal van Factorium. Tickets kosten €13,50.

Uitgelichte uittips

VIP Experience in Koning Willem II Stadion

Op vrijdag 22 juni vindt in het Willem II stadion de VIP Experience party van de Nationale Nederlandse Netwerk Dag plaats. Een heerlijke avond uit met je vrienden of klanten in een gezellige omgeving en met geweldige muziek. De middag staat in het teken van netwerken.

Tilburgs bierfestival op de Heuvel

Tientallen brouwerijen uit binnen- en buitenland strijken zondagmiddag 24 juni neer op de Heuvel. Het Tilburgs Bierfestival is van 12:30 tot 18:30 uur gratis te bezoeken.

Vrijdag 22 juni 2018

Benieuwd naar meer leuke uittips op vrijdag 22 juni? Check onderstaande uittips en klik ze aan voor meer informatie.

Zaterdag 23 juni 2018

Op zaterdag is er buiten de uitgelichte uittips nog veel meer te doen. Klik ze aan voor meer info!

Zondag 24 juni 2018

Niet alleen Mundial en het Tilburgs Bierfestival, ook dit is er zondag te doen in Tilburg:

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittip vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht