Weer een eenzame kerst voor Dierenpark De Oliemeulen, zo kan jij ze in deze tijden toch nog steunen

Helaas heeft Dierenpark De Oliemeulen weer een week voor kerst haar deuren moeten sluiten voor bezoekers. De Oliemeulen had gehoopt om dit jaar wel de feestdagen met haar bezoekers te vieren, maar dit mocht helaas weer niet zo zijn. De inkomsten van het dierenpark zijn weer volledig weggevallen, dus heeft De Oliemeulen een crowdfunding opgestart.

Steun

De vorige lockdowns heeft Dierenpark De Oliemeulen overleefd met de hulp van een hoop lieve mensen! De Oliemeulen hoopt nu wederom op de steun van haar fans, zodat het dierenpark deze moeilijke tijd weer door zal komen. Ook hoopt De Oliemeulen natuurlijk dat iedereen zo snel mogelijk weer op bezoek mag komen! Om al deze lieve mensen te bedanken, plaatst Dierenpark De Oliemeulen bij elke €250 die wordt opgehaald leuke unieke beelden van haar dieren op hun Facebook en Instagram pagina.

Over de Oliemeulen

Aan de Reitse Hoevenstraat vind je het vreemdste dierenpark van Nederland. Bij Dierenpark de Oliemeulen sta je oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten, waaronder loslopende stinkdieren en vliegende honden. Enthousiaste verzorgers geven dagelijks uitleg over ‘hun’ dieren. Tijdens de demonstraties met een wurgslang en een vogelspin krijg je zelfs de kans deze dieren even aan te raken. Op drukke dagen vliegen ook de roofvogels los. Tijdens je bezoek kun je ook heerlijk ontspannen op het grote overdekte terras van de Oliemeulen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.