Welke partij kiest voor cultuur?

Op zondag 29 november kiest Cultureel Café Carré de meest culturele partij van Tilburg. In welk verkiezingsprogramma komen kunst en cultuur het best en breedst tot hun recht? Een onafhankelijke jury beslist.

Op 3 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Duidelijk is dat er op alle fronten flink bezuinigd gaat worden. Maar hoe komt de cultuur er vanaf? Die vraagt wordt voorgelegd aan een onafhankelijke jury: oud-cultuurwethouder Wilbert van Herwijnen, levenspopzanger Twan Lijten en het jeugdige duo Bart van Dijk/Tommy van Berkel.

Muziek
Verder biedt Café Carré, zoals elke maand, weer veel live cultuur van Tilburgse bodem. Zo vertelt de vermaarde bassist Eric van der Westen over zijn nieuwe functie als directeur van het Muzieklab. Factorium gunt ons alvast een kijkje in het nieuwe gebouw. Jasper Mikkers ontvangt literair debutant Miel Blok, en er is de officiële live-primeur van het twintigkoppige AfroKoor. Plus natuurlijk de gebruikelijke ingelaste verrassingen.  wat Peter Faber daar muzikaal aan toevoegt, is nog een verrassing. De presentatie is zoals altijd in handen van journalist Toine van Corven en dichter/cabaretier Frank van Pamelen.

Café Carré, Theater Zaal 16
Zondag 29 november, 12 – 14 uur
Entree gratis, broodjes bijna