Wereldprimeur in Tilburg: eerste Dunkin’ Donuts & Baskin-Robbins multistore opent eind zomer

Baskin-Robbins

Dat Dunkin’ Donuts dit jaar naar Tilburg komt, wisten we natuurlijk al. Maar vandaag blijkt dat Tilburg een wereldprimeur in handen heeft! Naast Dunkin’ Donuts opent namelijk ook ’s werelds grootste ijsketen Baskin-Robbins haar deuren aan het Pieter Vreedeplein. Deze allereerste (Dunkin’) multistore is daarmee een feit. De opening staat gepland op woensdag 22 augustus.

360 graden concept

Zowel Dunkin’ Donuts als Baskin-Robbins vallen onder dezelfde moedermaatschappij Dunkin’ International Brands. De wereldwijde primeur is aan Tilburg om het eerste totaal concept van beide merken te openen. Het zogenaamde 360 graden concept houdt in dat er, naast alle heerlijke coffee and baked goods van Dunkin’ Donuts en de 31 ijssmaken en overheerlijke treats van Baskin-Robbins, ook ontbeten en geluncht kan worden.

Van heerlijke pancakes, yoghurt, croissants voor het ontbijt tot bagels, panini’s en smoothies voor de lunch. Er is voor ieder wat wils. Met ruim 60 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen op het terras is dit ook de eerste vestiging waar je aan tafel kan worden bediend.

Baskin-Robbins

Amerikaanse invloeden

Je kunt genieten van de welbekende iced drinks, smoothies en de unieke Dunckaccino. Baskin-Robbins heeft, naast de 31 ijssmaken, een wisselende smaak van de maand en onder andere home-made crêpes. De Amerikaanse invloeden zijn terug te zien aan het aanbod van lekkernijen als wafels, churros, pancakes en originele milkshakes en de famous freakshakes. Kortom, de nieuwe multistore is een plek waar je casual van een kop koffie kunt genieten en waar je memorabele mijlpalen kunt vieren!

Een jaar lang gratis ijs of donuts

Dunkin’ Donuts zal op 22 augustus om 07.00 uur geopend worden. Dit zal niet onopgemerkt gebeuren, want de eerste 100 klanten winnen een jaar gratis donuts. Baskin-Robbins zal op diezelfde dag om 12.00 uur open gaan. Uiteraard wordt dit eveneens groots gevierd. De eerste 50 klanten winnen een jaar gratis ijs, de 50e tot 100e klant winnen 31 dagen gratis ijs en als kers op de (ijs)taart krijgt elke 31e klant een heerlijk ontbijt voor vier personen. Zin in fijne, koele drankjes? Alle medium coffees en andere iced drinks zullen in de openingsperiode slechts €1,75 kosten.