Wereldse markt: World of Pasar komt dit weekend naar de Westermarkt

Leuke tip voor dit weekend! De World of Pasar komt namelijk op zaterdag 30 september naar de Westermarkt. Tussen 10:00 – 17:00 uur kun je bij diverse kramen snuffelen en maak je een wereldreis door het winkelcentrum. Heb jij zin om je overtollige huisraad, lekkere baksels of iets anders te verkopen? Er zijn nog kramen beschikbaar! Lees snel verder. 

Foto ter illustratie.

Heb je altijd al willen proeven van de diverse culturen uit alle windstreken over de hele wereld? Dan is de World of Pasar een must-visit. Er is heerlijk eten, kunst, leuke spulletjes en veel meer. Zoals je weet zijn er op de Westermarkt heel erg veel prachtige zaken te vinden. Leuke zaakjes om iets te eten, fijne winkels om te winkelen, zaken om je boodschappen aan te schaffen en veel meer. Maar tijdens de World of Pasar wordt hier nog een dimensie aan toegevoegd. Je kunst wereldse gerechten proeven, handgemaakt ambacht bewonderen en unieke souvenirs en cadeaus aanschaffen. Extra fijn: de markt is helemaal gratis te bezoeken.

Zelf een kraam

Ook leuk! Het is nog steeds mogelijk om zelf een kraampje te nemen op deze leuke markt. Dus heb je nog overtollige huisraad, lekkere baksels of lekkernijen of iets anders te verkopen? Meld jezelf dan snel aan en wellicht verdien je dit weekend nog een extra zakcentje bij. Voor meer informatie en aanmelden kun je op deze website terecht.

Meer informatie

Met meer dan 80 speciaalzaken onder één dak, is de Westermarkt een van de meest toonaangevende winkelcentra in Tilburg en omstreken. Je kunt er gezellig winkelen en terecht voor je dagelijkse boodschappen. Het weer heeft geen invloed in dit winkelcentrum. Het winkelcentrum is namelijk bijna volledig overdekt. Wel zo fijn.

Wil je meer informatie over het winkelcentrum? Check snel de website. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg de Westermarkt dan op Facebook en Instagram.