Wereldsterren in Tilburg dit weekend tijdens ING Private Banking Golfweek

ING Private Banking Golfweek

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen! De derde editie van de ING Private Banking Golfweek staat dit weekend op het programma bij Prise d’eau in Tilburg. Bezoekers kunnen gratis kijken naar topgolf, zelf leren golfen, materiaal testen, genieten van hapjes en drankjes en natuurlijk de strijd om de Legends Golf Trophy aanschouwen.

Extra leuk: verschillende voormalig wereldsterren komen dit weekend op het evenement af. Team Nederland en Team Europe, bestaande uit ex-topsporters, nemen het namelijk voor de tweede keer tegen elkaar op. Team Nederland wordt geleid door Guus Hiddink en bestaat uit BN-ers als Marco van Basten, Ruud Gullit, Ronald de Boer en Taeke Taekema. Voor Team Europe komen legendes als Gabriel Batistuta en Gianfranco Zola in actie.

team-nl

Experience voor iedereen

De ING Private Banking Golfweek is een experience voor jong en oud, voor actieve golfers en niet-golfers. Het event is uniek doordat fun en golf samen worden gebracht. Bezoekers kunnen gratis genieten van professioneel en spectaculair golf en andere vormen van entertainment. De gezamenlijke ambitie van ING is om samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie de handicap van Nederlandse golfers te verlagen en het spelplezier te verhogen. Golfprofessionals van De Golf Academie verzorgen daarom gratis lessen en is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf negen holes te spelen. Kinderen maken op een leuke manier kennis met de golfsport met het Golf RAAK! Funpark.

De toegang tot de ING Private Banking Golfweek is van 1 t/m 3 juni gratis. Je moet je van tevoren wel even aanmelden op de website.

Volledige programma

Ben je benieuwd naar het volledige programma en de aanvangstijden? Check dan onderstaand tijdschema.

ing private banking golfweek

Introductie Toptracer

Tijdens de ING Private Banking Golfweek wordt het Top Tracer systeem geïntroduceerd bij Prise d’eau in Tilburg. Zij zijn hiermee de eerste grote golfbaan in Nederland waar gebruik gemaakt kan worden van dit systeem. Top Tracer is wereldwijd dé sensatie op driving ranges.

Prise d’eau

Prise d’eau is voor de tweede keer gastheer van de ING Private Banking Golfweek. De keuze voor de Tilburgse club is ingegeven door de opzet van de prachtige 27 holes baan, de enorme gastvrijheid, de centrale ligging in Brabant en het enthousiasme onder leden van de club.