Wereldtop modern circus komt naar Tilburg

De wereldtop van het nieuwe circus voert eind mei halsbrekende toeren uit. Het Canadese gezelschap 7 Fingers trad afgelopen winter nog op tijdens de openingsceremonie in Sotsji, maar nu komt het gezelschap naar Schouwburg Tilburg. De kaartverkoop is reeds gestart.

Van de Openingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Sotsji tot Tilburg: het Canadese 7 Fingers laat als toonaangevend circusgezelschap over de hele wereld haar kunsten zien. Niks Cirque du Soleil, 7 Fingers brengt ‘Le nouveau cirque’: circus met theater, dans, muziek en poëzie. De typische stijl van het gezelschap kenmerkt zich door dans van hoog niveau waarin circustechnieken als de Russische balk, Chinese paal, jongleren en tumbling naadloos zijn verwerkt. Al sinds 2002 maken ze vanuit het Franstalige Montréal (het gezelschap staat ook bekend als 7 Doigts De La Main) furore met hun voorstellingen, en nu is er dan Séquence 8. De acht artiesten laten een samenspel van menselijke relaties zien: kameraadschap, competitie, rivaliteit en samen lol trappen. “A hell of a show”, oordeelde de internationale pers. Laat je omver blazen door dit unieke Canadese gezelschap!

Verkoopinformatie
De voorstelling Séquence 8 speelt op dinsdag 27 en woensdag 28 mei om 20:15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. Kaarten kosten € 30, € 26 en € 20  (incl. servicetoeslag) en zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van InfoService & Tickets van Theaters Tilburg.