Wereldwijd toonaangevend kappersconcept waait over uit Zuid-Europa en opent twee vestigingen aan de Korvelseweg

Milano Cosmetics Low Cost Hairdressers

Als er één straat in Tilburg bekend staat als dé kappersstraat, is het de Korvelseweg wel. Sinds kort zijn hier wederom twee nieuwe kappersformules geopend: Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers en Milano Barbershop. De twee formules staan bekend om de prijs-kwaliteitsverhouding. Je mag immers goede service en hoge kwaliteit verwachten voor een lage prijs. Om de opening te vieren, lopen er op dit moment een stel mooie openingsacties. Lees snel verder voor meer informatie.

Milano Cosmetics | Low Cost hairdressers

Zoals je leest, kent het concept van Milano twee formules. De damesformule heet Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers. Na een verbouwing is het een mooie ruime, luxe en servicegerichte salon geworden. Ze bieden verschillende haarbehandelingen aan. Denk aan keratine- en botoxbehandelingen. Daarnaast hebben ze met ‘COLLOW’ ook hun eigen haarkleurlijn.

Milano Barber Shop

De heren kunnen binnen het concept terecht bij Milano Barber Shop. Dit is een authentieke barbershop in een modern jasje. De prijzen liggen hier lager dan dat je gewend bent vanuit andere barbershops. Ook goed om te weten: Milano Barber Shop heeft voor heren een speciale productlijn van professionele haar- en baardverzorgingen.

Toonaangevende franchiseformule uit Zuid-Europa

Het concept van de gloednieuwe salons is over komen waaien uit Spanje. Inmiddels heeft ‘Milano’ al ruim 680 vestigingen in Europa geopend. In Tilburg staan de ondernemende broers Huub en Simon van Berkel aan het roer van het bedrijf. Zij zijn de licentiehouders voor het concept in de Benelux en hebben in Tilburg zowel het hoofdkantoor als twee salons gevestigd.

Vanuit Tilburg gaan Huub en Simon samenwerken met franchisenemers om de formule ook in de Benelux verder uit te rollen.

Openingsacties

Om de opening te vieren, heeft Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers verschillende kortingen op een aantal mooie behandelingen, waaronder de lifting en de botox behandeling. Benieuwd naar de actieprijzen? Check dan hier alle informatie.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze succesformule met een eigentijdse identiteit, een modern en duurzaam imago en een complete eigen productlijn? Check dan vooral de websites van Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers en Milano Barber Shop.

Je vindt de damesformule aan de Korvelseweg 129, Telefoon 06 23 68 89 72 . De herenformule is een deur eerder gevestigd op nummer 127, Telefoon 06 23 65 54 95.