logo

Werken als chauffeur, administratief medewerk(st)er en in de productie: dit zijn de leukste vacatures uit regio Tilburg!

Vacatures tilburg

We zijn weer bijgekomen van het extra lange weekend en dat betekent ‘back to business’. Daarom delen wij op deze zonnige dinsdag de leukste vacatures uit de regio Tilburg met je. Benieuwd naar het vacatureaanbod uit de regio? Lees snel verder!

Uitgelichte vacatures

De Mandemakers Groep zoekt chauffeur (rijbewijs B)

Samen met je vaste kameraad op de wagen bezorg je vanuit Waalwijk keukens door heel het land. Dit doe je om een lach op de gezicht van klanten te bezorgen, want wat is er fijner dan een nieuwe keuken in huis te hebben? Vanuit het logistieke centrum in Waalwijk zorg jij ervoor dat je keukens op tijd bij de klant levert. Als bezorger kom je bij mensen thuis, met op ieder adres een andere keuken. Een heerlijke en afwisselende baan dus!

Van Boekel Accountants en Adviseurs zoekt zelfstandig administratief medewerk(st)er

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin de werkzaamheden zich vooral richten op het verzorgen van de administratie? Dan is werken bij Van Boekel Accountants en Adviseurs iets voor jou! Als zelfstandig administratief medewerk(st)er ben je onder andere bezig met het zorgdragen voor een correcte administratie, lichte accountancywerkzaamheden en adviseer je klanten ten aanzien van administratie.

RoboPharma B.V. zoekt engineer elektro- en besturingstechniek

Als Engineer Elektro en Besturingstechniek bij RoboPharma in Waalwijk mag je werkelijk van A tot Z aan de slag met besturingstechniek. De projecten van RoboPharma variëren zo van elkaar, waardoor geen dag hetzelfde is. Zo werk je het ene moment zelfstandig en dan weer samen in een projectteam. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te denken met de software engineers en kun je ook op mechanisch vlak meepraten.

Van Geloven zoekt reliability engineer

Ben jij op zoek naar een werkplek tussen je favoriete snacks? Dan is werken bij Van Geloven iets voor jou! Als Reliability Engineer ben je verantwoordelijk voor het toepassen en beschermen van onderhoudsconcepten voor alle fysieke bedrijfsmiddelen. In deze functie werk je nauw samen met andere afdelingen, om de juiste balans te vinden tussen preventief en correctief onderhoud.

Meer vacatures

Vacaturebank op Instagram

Je zult er misschien al wel een keer van gehoord hebben: we hebben een vacaturebank account op Instagram! Op dit account delen we de leukste vacatures, ondernemersnieuws en nog veel meer zakelijk nieuws uit de regio. Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod en ondernemersnieuws in Tilburg? Volg dan snel ons vacaturebank account hier!

Nog meer vacatures

Staat de ideale functie voor jou er niet tussen? Kijk dan snel eens in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden