Werken als commercieel medewerker, leerkracht en meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg!

leukste vacatures

Het weekend is weer voorbij. Back to business dus. Zoals iedere maandag zetten wij de leukste vacatures uit Tilburg en omgeving voor je op een rijtje. Benieuwd welke toffe vacatures er open staan? Lees dan snel verder!

Uitgelichte vacature

Total Care B.V. zoekt commercieel medewerk(st)er binnendienst

Ben jij op zoek naar een plek waar je zowel jezelf kunt ontwikkelen als een bijdrage kunt leveren aan de commerciële groei van Total Care? Dan is deze baan iets voor jou! Als commercieel medewerker kom je in het marketingteam terecht. Jouw rol draait om het ontdekken van kansen in de markt, het blijven verhogen van de klanttevredenheid, het maken van prijsafspraken én potentiële zakelijke klanten te enthousiasmeren. Zie jij problemen als uitdagingen? Dan ben je bij Total Care aan het juiste adres!

Meer vacatures

Xpect013 zoekt leerkracht unit 4 op Basisschool De Borne

Expect013 is op zoek naar een leerkracht unit 4 voor Basisschool De Borne in de wijk De Blaak in Tilburg. Ze zoeken een enthousiaste collega die een zwangerschapsvervanging vanaf halverwege april in unit 4 kan invullen voor maximaal 0,8 wtf. In unit 4 werk je samen met zeven andere leerkrachten om een groep leerlingen in de leeftijd van 10-12 jaar les te geven. Het voordeel van unit onderwijs is dat je samen de verantwoordelijkheid draagt en ingezet kunt worden op jouw specifieke talenten of expertises.

Gemeente Tilburg zoekt organisatieadviseur

Heb jij passie voor veranderkunde en het adviseren bij complexe verander- en organisatievraagstukken? Dan is Gemeente Tilburg op zoek naar jou! In de rol van organisatieadviseur ben je continu bezig met advisering op veranderkundige vragen. Denk hierbij aan het verbeteren van de samenhang binnen en tussen de verschillende ketens, het werken aan houding en gedrag, processen en structuur en het vertalen van maatschappelijke ontwikkelingen van buiten de organisatie naar ontwikkelingen binnen de organisatie.

Online vacaturebank

Natuurlijk staan er nog veel meer vacatures in onze vacaturebank. Benieuwd? Klik dan snel hier voor meer vacatures!

Vacature nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Meld jezelf dan snel aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden