Werken als marketeer, medewerker receptie en beheer & meer: dit zijn de leukste vacatures van Tilburg

de leukste vacatures

Een nieuwe week! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij zetten namelijk iedere maandag de leukste vacatures in de regio Tilburg voor je op een rijtje. Lees snel verder.

Uitgelichte vacatures

DSP zoekt marketeer

Geloof jij meer in data dan in aannames? Heb jij kennis van marketing en altijd het gevoel dat het nog beter kan? Dan is DSP Nederland B.V. op zoek naar jou! DSP zoekt een marketeer die door middel van het creëren van de juiste content niet alleen de groei van DSP Nederland B.V. versnelt, maar ook graag zelf meegroeit in deze uitdagende functie. Als marketeer lever je een belangrijke bijdrage aan het bereiken van de omzet, de groei en het bereik van een bedrijf of website en kijk je, in samenwerking met de directie, naar het strategisch marketingbeleid, doelstellingen en merkpositionering.

DSP zoekt medewerk(st)er kwaliteit, arbo en milieu

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en staan Kwaliteit, Arbo en Milieu bij jou op één? Dan is DSP Nederland B.V. op zoek naar jou! DSP zoekt een medewerk(st)er Kwaliteit, Arbo en Milieu die in staat is om de medewerkers te overtuigen van het belang van een goed KAM-beleid. Als KAM medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor alle zaken die te maken hebben met kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu. Je adviseert en ondersteunt de kwaliteitsmanager bij de ontwikkeling, implementatie, borging en toetsing van het kwaliteitsbeleid binnen de organisatie. Je houdt toezicht op het naleven van wettelijke kaders en besteed aandacht aan het creëren van draagvlak voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu binnen de organisatie.

Factorium Cultuurmakers Tilburg zoekt medewerk(st)ers receptie en beheer

Factorium wil graag (bijna) 365 dagen per week open zijn voor alle inwoners van Tilburg die muziek willen maken, zingen, dansen of theater maken. Om dit mogelijk te maken, zoekt Factorium twee medewerkers Receptie en Beheer voor in de weekenden. Als medewerker Receptie en Beheer ben je de verbinding tussen deelnemers, docenten en teamleiders. Je ontvangt medewerkers en klanten gastvrij en je staat hen te woord of helpt ze een stap verder, waarbij je je uitstekende communicatieve vaardigheden weet in te zetten. En je wordt lid van een team dat tezamen misschien wel het leukste cultuurbedrijf van Nederland vormt.

Meer toffe vacatures

We hebben nog veel meer leuke vacatures in onze vacaturebank staan. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in regio Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden