Werken als medewerker verkoop, content of horeca: dit zijn de leukste vacatures in regio Tilburg!

Zoals altijd tippen wij je op maandag met de leukste vacatures uit de regio, ben jij nog op zoek naar een nieuw avontuur? Lees snel verder!

Patisserie Walter van Erven zoekt verkoopmedewerk(st)er

Patisserie Walter van Erven is één van de toonaangevende en ambachtelijke banketbakkerijen in Nederland. In de bakkerij maken ze huisgemaakte patisserie en chocoladewerk. Dit doen ze met veel trots en passie voor het bakkersvak en natuurlijk met het oog op de klanten. Ben jij klantgericht, spontaan én houd je van aanpakken? Dan is Patisserie Walter van Erven op zoek naar jou! Voor de winkel zijn ze namelijk op zoek naar een nieuwe winkelmedewerk(st)er.

Vuur en Vlam zoekt bedieningsmedewerker

Vuur en Vlam in Oisterwijk is op zoek naar een nieuwe bedieningsmedewerker. Als medewerker in de bediening ben je het uithangbord van Vuur en Vlam en ben je het gezicht van de zaak. Je zorgt ervoor dat de gasten een onvergetelijke ervaring krijgen op het gebied van gastvrijheid. Dit doe je onder andere door een praatje te maken met de gasten en de gerechten op een nette manier uit te serveren.

Tida Parket zoekt contentmedewerker

Tida is met bijna 40 jaar ervaring het oudste parketbedrijf in Tilburg. Bij Tida Parket komen in de eerste plaats klanten die op zoek zijn naar een prachtige houten vloer. Daarnaast hebben ze mooie alternatieven in het assortiment, zoals PVC en laminaat. Ook kun je er terecht voor renovatie van bestaande houten vloeren of het schuren en afwerken hiervan. Als contentmedewerker ondersteun je de marketing manager bij het online zetten van producten of het wijzigen van het bestaande online assortiment. Dit kan flexibel op momenten wanneer het jou uitkomt.

Gemeente Tilburg zoekt BOA

Als BOA ben je de schakel tussen de inwoners en overheid. Jij handhaaft de regels in de stad en regio. Denk bijvoorbeeld aan thema’s zoals overlast, jeugd, afval, parkeeroverlast ect. Je spreekt mensen aan op hun gedrag, maar luistert ook naar hun verhaal. Samen komen jullie tot een passende oplossing. Je bent een lokale held die dagelijks impact maakt voor de stad en haar inwoners. Tilburg heeft jou nodig om de veiligheid en leefomgeving naar een hoger niveau te tillen. Durf jij deze uitdaging aan?

CZL Tilburg zoekt productieleider mechanisch en hardroom

De Productieleider Mechanisch en Hardchroom (PLM) is verantwoordelijk voor het verduurzamen, herstellen, bewerken en aanmaken van de technisch hoogwaardige producten van onze klant. Hiervoor geeft hij leiding aan productieafdelingen met een zeer breed scala aan werkzaamheden.

Bibliotheek Midden-Brabant zoekt medewerker horeca

De LocHal is dé huiskamer van de stad. Het is een ontmoetingsplek en werkplek in één. Van buurtbewoner tot wereldburger, van jong talent tot professional. Een belangrijk onderdeel van de LocHal is het Stadscafé. Als Medewerker Horeca bij de bibliotheek ga je aan de slag in het StadsCafé en Mindlabs. In het StadsCafé zorg je er voor dat de gasten kunnen genieten van een kopje koffie met gebak, een lunch of borrel. Bij de horeca in Mindlabs verkopen we broodjes, panini’s en koffie to-go.

MARC INBANE zoekt grafisch ontwerper

Als Grafisch Designer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de merk- en marketinguitingen, zowel print- als online. Samen met een creatief marketing team ga je aan de slag met het ontwikkelen van concepten en help je het merk MARC INBANE wereldwijd nog verder op de kaart te zetten! Naast grafische vormgeving denk je actief mee, breng je eigen ideeën in en ben je gemotiveerd en in staat om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan diverse marketing- en communicatieprojecten. Met jouw scherp oog voor detail lever je aansprekende en originele grafische content aan.

Tablazz zoekt accountmanager

Tablazz Unique Wood Solutions is een groothandel in unieke houtproducten voor binnen en buiten. Ze staan bekend om het exclusieve buitenparket; de meest hoogwaardige en innovatieve terrassystemen. Als accountmanager werk jij aan een goede relatie met de distributeurs en ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van het netwerk. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor alle vragen over offertes, en facturen maar ook over de technisch inhoudelijke kant van hun producten.

Stichting Mommerskwartier zoekt directieassistent

Als directieassistent ben je (samen met je directiecollega) het eerste ondersteunende aanspreekpunt voor directie en managementteam. Je beheert complexe agenda’s, organiseert en coördineert, bewaakt de voortgang van in- en externe afspraken, maakt planningen en bereidt activiteiten voor. Je zorgt daarbij voor adequate en tijdig beschikbare informatie, verzorgt zelfstandig correspondentie en denkt actief mee over efficiënte en effectieve (administratieve) processen. Je bereidt overleggen voor, notuleert overleggen en verricht allerhande voorkomende ondersteunende werkzaamheden. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt ten behoeve van de directeur.

Meer vacatures

Natuurlijk staan er nog véél meer vacatures in onze vacaturebank. Benieuwd? Klik hier voor onze vacaturebank!

Vacature nieuwsbrief

Wil jij geen enkele vacature uit de regio Tilburg missen? Abonneer je dan gratis voor onze vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden