Werken als procesoperator, grafisch vormgever of software tester? Dit zijn de leukste vacatures in regio Tilburg!

Leukste vacatures

Ben jij op zoek naar een toffe baan in de regio Tilburg? Dan ben je hier aan het goede adres. We hebben namelijk weer een hoop vacatures van werkgevers in de regio in onze online vacaturebank geplaatst. In dit artikel lichten we er daar een aantal van uit. Lees snel verder en misschien heb jij binnenkort wel een nieuwe baan!

Uitgelichte vacatures

Werken bij Fujifilm

Fujifilm Tilburg biedt het beste van twee werelden: Japanse kwaliteit gecombineerd met Nederlandse nuchterheid. Fujifilm produceert kwaliteitsproducten met geavanceerde technologieën voor een internationale, dynamische markt. Fujifilm is daarin succesvol vanwege het kwaliteitsbewustzijn, het innovatief vermogen en het teamwork van haar medewerkers. Bij Fujifilm vormen de medewerkers het belangrijkste kapitaal. Fujifilm doet haar best om medewerkers zich thuis te laten voelen in het bedrijf en met plezier naar het werk te laten komen. Werken bij Fujifilm betekent goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheid tot ontwikkeling en leuke activiteiten buiten het werk. Enthousiast geworden? Wij zetten de openstaande vacatures bij Fujifilm voor je op een rijtje:

Jaspers Verhuur zoekt verhuurmedewerkster

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je uren flexibel kunt indelen? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Jaspers Verhuur is namelijk op zoek naar een verhuurmedewerkster. De werkzaamheden zullen bestaan uit het klaarzetten en nakijken van serviesgoed en verhuur artikelen. Daarnaast help je afhaalklanten aan de balie. Bij Jaspers Verhuur kun je namelijk terecht voor het huren van alle attributen die je nodig hebt voor een feestje, evenement of beurs. Van tafels tot stoelen, serviesgoed tot barkrukken en van partytenten tot keukenapparatuur en veel meer. Als verhuurmedewerkster werk je in een klein en gezellig team.

Meer toffe vacatures

We hebben nog veel meer leuke vacatures in onze vacaturebank staan. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden