Werken als productiemedewerker, teamcoach & veel meer: dit zijn de leukste vacatures van Tilburg op een rij!

Het is weer vacaturedag! Onze vacaturebank puilt uit met toffe vacatures uit de regio. Iedere maandag tippen we je met de leukste vacatures uit de regio. Dus ben jij op zoek naar een nieuw avontuur? Lees dan vooral verder!

Uitgelichte vacatures

Werken bij Avadent

Avadent heeft als bedrijfsnaam “Global Dental Science Europe BD” en is een modern bedrijf dat haar moederbedrijf in Amerika heeft. Avadent is gespecialiseerd in het maken van gebitsprotheses. Dit doen ze op een digitale, moderne manier, daarnaast zijn ze het eerste bedrijf in Europa die gebruikt maakt van deze unieke technologie. Avadent is dringend op zoek naar een productiemedewerker techniek. Als productiemedewerker sta je op de freesafdeling, je zorgt ervoor dat de freesmachines worden gevuld met de werkstukken en dat ze de juiste data ingevoerd krijgen vanuit de digitale afdeling. Je bedient de freesmachines en leert hoe je de machines moet onderhouden.

Werken bij Tiwos

Tiwos (Tilburgse Woonstichting) is een wooncoöperatie met ambitieuze doelstellingen in de gemeente Tilburg. Tiwos is gelegen dichtbij het Station Tilburg en er heerst een sociale, open, informele en tolerante sfeer. Bij Tiwos zijn ze dringend op zoek naar een teamcoach die ondersteuning biedt aan teams binnen het bedrijf.

Werken bij Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg werkt aan zaken die iets toevoegen, die goed zijn voor de stad en belangrijk zijn voor de wijken en dorpen. Dit doen ze samen met de inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen, want betere oplossingen bedenk je samen. Bij Gemeente Tilburg zoeken ze een Communicatiemedewerker, informatieanalist en meer!

Meer vacatures

Nog meer vacatures

Staat de functie voor jou er niet tussen? Kijk dan snel eens in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden