Werken als verkoper, barista, receptionist of sous-chef: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg!

Ook deze week zetten wij weer de leukste vacatures voor jou op een rijtje! Ben jij dus nog op zoek naar een baantje?  Lees dan snel verder en wie weet heb jij binnenkort een nieuwe baan! 

Stichting ALSG zoekt cursusmanager

De stichting Advanced Life Support Groep is een trainingscentrum dat kortdurend onderwijs geeft voor en door artsen, verpleegkundigen en andere hulpverleners werkzaam in de acute geneeskunde en rampenhulpverlening. Ze zijn een mensgerichte organisatie, ze werken enthousiast samen en de sfeer is betrokken. Ze vinden kwaliteit, klantgerichtheid en dienstbaarheid belangrijk. De cursusmanager zorgt van het begin tot het eind voor één of meerdere cursussen binnen ALSG. Dat is meestal in hun opleidingscentrum in Tilburg, soms op een andere locatie bijvoorbeeld in een ziekenhuis.

DSP Nederland zoekt medior monteur

Wil jij een uitdagende baan in de techniek? Ben jij een technische alleskunner en vind jij het een uitdaging om, onderhouds-, revisie- en herstelwerkzaamheden uit te voeren aan verschillende motoren en componenten? Dan is DSP Nederland op zoek naar jou. Ze zoeken namelijk een medior monteur.

First Impression Audiovisual zoekt medewerker inkoop

Ben jij iemand met een passie voor technologie en AV, maar heb je nog geen ervaring in inkoop? Geen zorgen, bij First Impression waarderen ze leergierigheid en willen ze je de kans bieden om te groeien en te leren in een dynamische omgeving. Ze zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige medewerker inkoop die graag wil ontdekken hoe inkoopprocessen werken in de wereld van AV en technologie! 

Boekcafé Gianotten Mutsaers zoekt barista/bediening
Boeken en koffie, het blijft een top-combinatie! Het Boekcafé wordt steeds drukker en het is tijd om hun team uit te breiden. Ervaring als barista is een pré, maar belangrijker vinden ze het dat je enthousiast bent om te werken in de mooiste boekenwinkel van de stad. Je bent gastvrij en doet graag wat extra moeite om de gasten het naar de zin te maken. Je vindt het leuk om de lekkerste koffie, ontbijt en lunches te maken. Je werkt zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het nieuwe Boekcafé.

Van Geloven zoekt receptionist & office assistent

Sna(c)k jij naar een nieuwe baan? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Het gezellige familiebedrijf Van Geloven heeft namelijk een toffe functie open staan! In de functie van receptionist en office assistent ben je het visitekaartje van de locatie Tilburg en zorg je ervoor dat mensen zich thuis voelen door middel van een warm welkom. Daarnaast heb je een breed takenpakket in deze rol, waardoor je je geen dag gaat vervelen.

Havana zoekt sous-chef
In de keuken van Havana worden diverse kleurrijke gerechten bereid. Van heerlijke nacho’s tot aan een lekker pannetje fajita’s. Heb jij een passie voor koken, streef je naar het bereiden van kwaliteitsproducten en ben jij pas tevreden als de gasten dit ook zijn? Dan pas jij perfect in het team!

Contour de Twern zoekt vrijwilliger

Bezorg jij Els een leuke winkelmiddag? Vind je het leuk om met Loek naar het museum te gaan of past een kletsmaatje voor Miriam zijn beter bij jou? Zet je in als vrijwilliger en steun als Tilburgs Maatje een ander.

Repay zoekt Marketeer lead generatie

Studeer jij marketing en wil jij een toffe bijbaan om je cv te boosten? Werk je nauwkeurig en voel jij je thuis in de wereld van online lead generatie? Dan is Repay op zoek naar jou!

Meer vacatures

Natuurlijk staan er nog véél meer vacatures online in onze vacaturenbank. Zit jouw perfecte baan hier niet bij? Klik dan hier voor meer vacatures!

Vacature nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Meld jezelf dan snel aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden