Marketing, logistiek & veel meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg deze week!

De leukste vacatures

De zoektocht naar een nieuwe (bij)baan kan heel lastig zijn. Heb je nog niks gevonden wat bij je past? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vacaturebank staat weer bomvol vacatures in Tilburg. En wist je dat wij sinds kort ook een Instagram account hebben waar we veel leuke vacatures op delen? Volg onze vacature-Instagram hier! Dan zie je ook via Instagram dagelijks de leukste vacatures op je beeldscherm langskomen. 

Uitgelichte vacature

Bonheur Horeca Groep zoekt een marketing communicatie medewerk(st)er

Omschrijven jouw vrienden je als de creatieveling van de groep? Bonheur Horeca Groep is op zoek naar een marketing communicatie medewerk(st)er die weet wat de Do’s en Don’ts zijn van de online wereld. Daarnaast weet jij wensen en ideeën naar duidelijke en creatieve plannen te vertalen. Verder ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de website, het vergroten van de (online) zichtbaar- en vindbaarheid van Bonheur en nog veel meer! Ben jij die creatieve duizendpoot die de Bonheur Horeca Groep wilt versterken?

Meer leuke vacatures

Van Asten Babysuperstore zoekt enthousiaste verkoper

Houd jij van een afwisselende functie en vind je het leuk om klanten blij te maken met schattige babyproducten? Dan is Van Asten Babysuperstore op zoek naar jou! Als verkoper ben je bezig met veel verschillende werkzaamheden. Zo ben je op het ene moment bezig met klanten helpen en op het andere moment zorg je dat de winkel er spik en span uitziet.

Max ICT zoekt logistiek medewerk(st)er

Als logistiek medewerker bij Max ICT heb je een belangrijke en uitvoerende rol in het magazijn. Als logistiek medewerker ben je deel van een team dat ervoor zorgt dat de bestellingen van klanten goed worden verwerkt. Je doet dus veel meer dan alleen verzamelen en inpakken.

Tiwos zoekt buurtconciërge

Lijkt het je leuk om als buurtconciërge mee te werken aan een fijne leefomgeving? Als buurtconciërge ben je veel aanwezig in de wijk en zie jij waar er actie ondernomen moet worden. Zo houd je bijvoorbeeld achterpaden vrij van onkruid of gooi je eventjes die kapotte vuilniszak op straat in de container. Jij maakt de buurt een stukje mooier en de bewoners een stukje blijer.

Andere vacatures

Vacaturebank op Instagram

Wil jij nooit meer een leuke vacature missen? Volg dan ons nieuwe Instagram account! Op het account – genaamd vacaturebank_tilburg – komen de leukste vacatures in Tilburg en omstreken online. Zo kunnen wij jou nog veel beter helpen met de zoektocht naar een leuke baan. Benieuwd? Volg ons vacature account hier!

Nog meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Twijfel niet en abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden