Werken bij het Safari Resort van Beekse Bergen: een kijkje achter de schermen

Werken bij Safari Resort

Het hoogseizoen voor horeca en toerisme komt steeds dichterbij! Eerder schreven wij al dat Beekse Bergen versterking zoekt voor al hun (vakantie)parken. Deze week namen wij daarom een kijkje achter de schermen bij het Safari Resort. Hoe ziet het eruit? Wat zijn de voordelen van werken bij het resort? En waar zijn ze naar op zoek?

Joep Gerrits, assistent food & beverage manager van het Safari Resort, vertelt met veel enthousiasme over ‘een van de mooiste plekken van Nederland’. Hij werkt er sinds september en is bijna dagelijks te vinden in Karibu Town, het centrale gebouw op het Safari Resort. In dit gebouw vind je een gastenservice/souvenirshop, zwembad, bowlingbanen, speeltoestellen/animatie voor de kids en Restaurant Moto. En met name voor het laatstgenoemde is Joep op zoek naar gezellige collega’s!

Benieuwd Karibu Town er van binnen uit ziet? Check de onderstaande video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een (letterlijk) kijkje in de keuken bij Restaurant Moto op het Safari Resort van Beekse Bergen.

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom) op

Voordelen

Safari Resort
Uitzicht op de Serengeti Savanne vanaf het terras

Volgens Joep zijn er ontzettend veel voordelen van werken bij het Safari Resort:

  • De omgeving is prachtig! Nergens anders heb je de hele dag uitzicht op giraffen, zebra’s, neushoorns en andere wilde dieren (zie foto).
  • De verdiensten zijn goed. Je valt bij het Safari Resort niet onder het Horeca CAO, waardoor lonen hoger liggen en je recht het op (zondag)toeslagen.
  • Je ontvangt een Libéma pas waarmee je, samen met vier anderen, het hele jaar lang gratis naar alle parken mag.
  • Het team is erg gezellig! Er zijn regelmatig borrels of uitjes en de managers zijn erg betrokken met iedereen op de werkvloer.
  • De gasten bij het Safari Resort zijn erg relaxed. Ze zijn hier om vakantie te vieren en een gezellige tijd te beleven.
  • Er zijn heel veel doorgroeimogelijkheden bij Beekse Bergen. Denk je meer in je mars te hebben, dan zijn er genoeg kansen om dit te laten zien.

Vacatures

Safari Resort

Ben je ondertussen enthousiast geworden over werken bij het Safari Resort? Er staan een aantal hele leuke vacatures open: