Werken bij MExT!, Efteling, Beekse Bergen & meer: dit zijn de leukste vacatures van Tilburg!

Leukste vacatures

Kun jij niet stilzitten in de herfstvakantie omdat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging? Wij helpen je, want we hebben namelijk weer een hoop vacatures in onze online vacaturebank staan. En zoals altijd zetten we op maandag de leukste vacatures van Tilburg voor je op een rijtje. Lees snel verder.

Uitgelichte vacature

MExT! zoekt callcenter medewerker

MExT is dé leverancier van praktische EHBO-diensten en -producten voor meer dan 350.000 bedrijven en instellingen in de Benelux en Duitsland. Sinds het ontstaan in 1994 profileert MExT Netherlands zich als één van de meest innovatieve bedrijven op de markt. En ze zijn op zoek naar een medewerker om het callcenter team te versterken! Ben jij de enthousiaste collega die blij wordt van het bellen met klanten en afspraken plant zodat alles gesmeerd loopt? Lees dan vooral de vacature.

Meer leuke vacatures

Beekse Bergen zoekt facility manager

Beekse Bergen is continu in ontwikkeling. Zo is in juni 2022 het splinternieuwe centrumgebouw Ganvie Village op het Lake Resort geopend en momenteel zijn ze flink aan het bouwen aan het Safari Hotel dat in maart 2023 haar deuren opent. Momenteel is de Beekse Bergen op zoek naar een facility manager die verantwoordelijk gaat zijn over het aansturen van de verschillende teams binnen de ‘Wereld van Beekse Bergen’.

Diamant-Groep zoekt assistent leidinggevende

De Diamant-Groep is een ontwikkel- en werkbedrijf met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief te laten deelnemen aan de samenleving. Hierbij werkt de Diamant-Groep nauw samen met gemeenten in de regio. Als assistent leidinggevende stuur je de dagelijkse productiewerkzaamheden aan. Je zorgt ervoor dat de medewerker op de juiste plek zit en geeft aanwijzingen. Afhankelijk van de medewerker zal je de werkinstructies regelmatig moeten herhalen.

Pannenkoekenrestaurant de Financiën zoekt floormanager

De missie van de Financiën in Loon op Zand is om positieve herinneringen te maken voor iedere gast die er komt, maar ook goede herinneringen maken als werknemer zelf. Dus is de Financiën op zoek naar iemand die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en dit ook kan uitstralen en overdragen op jonge en enthousiaste medewerkers.

Efteling zoekt inkoper

De Efteling is op zoek naar een commerciële, proactieve en overtuigende inkoper op het gebied van dienstverlening met (deel)portefeuilles op facilitair en HR gebied. In deze functie schakel je veelvuldig met bijvoorbeeld uitzend- en detacheringsbureaus, schoonmaakbedrijven, leasemaatschappijen, trainingsbureaus en arbodiensten.

Stichting Quiet Tilburg zoekt vrijwilliger sponsorteam

Stichting Quiet Tilburg biedt sinds 2015 armoedeverzachting en versterking voor mensen in een kwetsbare financiële situatie. Dankzij ongeveer driehonderd sponsors kunnen we via het deelplatform van Stichting Quiet 1.200 Tilburgse huishoudens een steuntje in de rug geven. Als vrijwilliger in het sponsorteam ondersteun en voer je concrete sponsoracties en projecten uit. En je ondersteunt de sponsormedewerker bij het beheren en uitbreiden van de Quiet Tilburg community richting sponsors, donateurs, financiers en (sociale) partners, met als doel verduurzaming van de organisatie.

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kunt in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden