Werken bij Van Geloven, Lunchroom de Katterug, Ibiza en meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg!

Max Mulder Tilburg
Fotograaf: Max Mulder

Het weekend is weer voorbij en Tilburg gaat weer aan het werk. Wij zetten de leukste vacatures in Tilburg voor jou op een rijtje! Dus ben jij nog op zoek naar een baan? Lees dan snel verder.

Werken bij Van Geloven

Je komt te werken in de allergrootste krokettenfabriek ter wereld. Van Geloven kent een laagdrempelige cultuur waarin de medewerk(st)ers centraal staan. Zo hebben ze zelfs een eigen personeelsvereniging. Ze bieden een competitief salaris, 3% eindejaarsuitkering, interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, 40 vrije dagen (bestaande uit 25 vakantiedagen en 15 ATV dagen op fulltime basis), gratis fruit op alle locaties, korting op producten in de personeelswinkel en korting op je fitnessabonnement. Bekijk hieronder de twee openstaande vacatures.

Lunchroom de Katterug zoekt bediening en/of keuken medewerk(st)er

Ben jij die horeca tijger die graag wil werken in de gezelligste lunchroom  van Tilburg. Ze zoeken namelijk een enthousiaste medewerk(st)er voor in hun lunchroom. Ze bieden gegarandeerd gezelligheid, een fijne werkplek, gunstige werktijden, 1 weekenddag vrij, leuke fooi, elke maand een activiteit met het personeel, doorgroeimogelijkheden, personeelskorting bij Smaak lokaal en Lunchroom de Katterug. Een BBL leerling is ook welkom!

Schrobbelèr zoekt medewerker rondleidingen

Schrobbelèr zoekt per direct een medewerker voor de rondleidingen. Kom werken bij het leukste uitje van Brabant! Schrobbelèr is onlosmakelijk verbonden met een warme, gezellige sfeer en het vieren van vriendschappen. Je maakt als medewerker rondleidingen onderdeel uit van de zogeheten Belevingsfabriek. Dit team verzorgt rondleidingen om de kernwaarden van Schrobbelèr uit te dragen. De sfeer is top, het salaris erg aantrekkelijk en de rondleidingen vinden altijd overdag plaats.

CZL Tilburg zoekt HR Manager

Zoek jij een bedrijf die op HR-gebied verder wil professionaliseren? Heb je een passie voor mensen? Ben jij sociaal empathisch? Werk je graag mee aan verandering? Dan is CZL Tilburg op zoek naar jou! Ze bieden alle ruimte om zelf invulling te geven aan HRM binnen onze organisatie, een goed salaris overeenkomstig met opleiding en ervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een mooie toekomst in het groeiende bedrijf.

Ibiza Tilburg zoekt keukenpersoneel

Ben je een zelfstandig werkend kok of keukenmedewerker die fulltime/parttime beschikbaar is en wil werken in het leukste team van Tilburg? Dan zoekt Ibiza Tilburg jou! Ze bieden een lekker salaris, gratis vakantie naar party-eiland Ibiza, leuke personeelsuitjes, 20% korting op drank, mogelijkheden voor ZZP/Flex, werken in een super tof team. Een aantal dagen per week of de volledige week (wo t/m zondag) werken in hun open keuken het bereiden van voor-, hoofd- en nagerechten. Ze gaan om half 5 open en de keuken sluit om 00:00. De diensten zullen ook variëren tussen deze tijden.

Het Ketelhuis zoekt horecatoppers

Wil jij werken bij een van de leukste horecahotspots van Tilburg? Dan is werken bij Het Ketelhuis écht iets voor jou. Het Ketelhuis is namelijk op zoek naar horecatoppers. Vind jij het leuk om een lach op de gezichten van de gasten te toveren? Het Ketelhuis is dé plek om te ontsnappen en te genieten van een overheerlijke lunch, diner, borrel of gewoon een kop koffie natuurlijk! Samen met jouw gezellige collega’s zorg je voor een goede presentatie van het Ketelhuis en ontvang je de gasten met een lach.

Bibliotheek Midden-Brabant zoekt surveillant LocHal

Als Surveillant LocHal houd je toezicht in de LocHal. Je bent het (eerste) aanspreekpunt voor bezoekers en verwijst klanten door. Je handhaaft op een prettige en respectvolle manier de orde, signaleert ongewenst gedrag en neemt passende maatregelen. Je doet voorstellen voor maatregelen ter voorkoming van vernielingen aan het gebouw of andere verbeteringen met het oog op verblijf en veiligheid van de bezoekers van de LocHal.

Meer vacatures

Natuurlijk staan er nog véél meer vacatures online in onze vacaturenbank. Zit jouw perfecte baan hier niet bij? Klik dan hier voor meer vacatures!

Vacature nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Meld jezelf dan snel aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden