Werken bij Van Geloven, stage bij Tilburg.com en veel meer: dit zijn de leukste vacatures van Tilburg

Het weekend is weer voorbij en Tilburg gaat weer aan het werk. Iedere maandag tippen we werkzoekende Tilburgers met toffe vacatures uit de regio. Alvast een extra tip: neem ook een kijkje in onze vacaturebank voor meer leuke en uitdagende vacatures in Tilburg en omgeving! 

Uitgelichte vacature

Van Geloven zoekt monteur (5-ploegen)

Bij Van Geloven pakken ze de zoektocht naar nieuw personeel op een ludieke manier aan, want het is geen grap: als je de nieuwe monteur bij Van Geloven wordt, ontvang je een jaar lang gratis snacks! Daarnaast kom je te werken in de allergrootste krokettenfabriek ter wereld. Van Geloven kent een laagdrempelige cultuur waarin de medewerk(st)ers centraal staan. Zo hebben ze zelfs een eigen personeelsvereniging. Ben je benieuwd hoe een dag als monteur eruit ziet? Wij namen alvast een kijkje voor je. Check de video hier!

Tilburg.com zoekt stagiaires

Wil jij stage lopen bij het grootste (en gezelligste) online platform van onze mooie stad? Pak nu je kans! Wij (Tilburg.com) zijn namelijk op zoek naar enthousiaste stagiaires die rond eind mei kunnen beginnen. Elke dag zijn wij samen bezig om iedereen fan te maken van Tilburg, onze stad. Dat doen we voor tienduizenden fans en volgers, miljoenen bezoekers per jaar en dik duizend tevreden klanten. Wil jij jezelf ontwikkelen, heel veel leren en een toffe tijd hebben samen met ons? We maken graag kennis met je.

Meer vacatures

Nog meer vacatures

Staat dé functie voor jou er niet tussen? Kijk dan snel eens in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden