Werken bij Van Geloven, Tablazz, Klooster Nieuwkerk & veel meer: dit zijn de leukste vacatures van Tilburg!

Een nieuwe week, een nieuwe kans. Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan in Tilburg en omstreken? Wij gaan jou uit de brand helpen! We hebben natuurlijk weer een hoop vacatures uit de regio in onze online vacaturebank geplaatst. In dit artikel lichten wij daar een aantal leuke vacatures van uit. Lees snel verder en pak die nieuwe uitdaging aan! 

Werken bij Van Geloven

Van Geloven in Tilburg is de allergrootste krokettenfabriek ter wereld. Van Geloven is in de jaren ’60 van de vorige eeuw begonnen als een echt familiebedrijf. Nog altijd zijn de waarden hiervan flink zichtbaar. Van Geloven kent een laagdrempelige cultuur waarin de medewerkers centraal staan. Zo hebben ze zelfs een eigen personeelsvereniging. Genoeg reden dus om een kijkje te nemen naar de toffe vacatures van Van Geloven. Wij lichten alvast twee van die leuke vacatures uit.

Van Geloven zoekt operator 3 ploegen

Jij gaat samen met je collega’s heerlijke snacks maken! Als operator houd je overzicht aan de productielijn en ben je verantwoordelijk voor het op de juiste manier produceren van de snacks. Deze baan is perfect voor iemand die graag in drieploegen werkt en die een echte aanpakker is.

Van Geloven zoekt teamleider productie

Van Geloven is op zoek naar een teamleider productie in ploegen. Jij bent iemand die de lat elke dag een beetje hoger legt, maar je hebt vooral oog voor de motivatie en ontwikkeling van jouw team. In deze functie staan de kernwoorden organiseren, motiveren en ontwikkelen centraal.

Werken bij Tablazz

Tablazz zoekt iemand die van hout houdt. Tablazz Unique Wood Solutions is een groothandel in unieke houtproducten voor binnen en buiten. Als accountmanager bij Tablazz werk je aan een goede relatie met de distributeurs en ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van Tablazz haar netwerk. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten die vragen hebben over offertes en facturen.

Werken bij Mercure Hotel Tilburg Centrum & ibis Hotel Tilburg

Mercure Hotel Tilburg Centrum & Ibis Hotel Tilburg zijn op zoek naar een (gepensioneerde) hoteltechnicus. Als hoteltechnicus draag je met jouw vakmanschap bij aan een prettig verblijf voor alle gasten. Zodra er ergens een foutmelding is, zorg jij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast ben je bezig met het uitvoeren van reparaties en onderhoud.

Werken bij Klooster Nieuwkerk in Goirle

Klooster Nieuwkerk Goirle is een klooster dat staat op het prachtige landgoed ‘Nieuwkerk’. Dit natuurgebied ligt op Nederlands-Belgische grens tussen Goirle en Poppel. Al met al een schitterende locatie. Klooster Nieuwkerk is op zoek naar een administratief medewerk(st)er die fulltime beschikbaar is om het administratieve team van Klooster Nieuwkerk Goirle te versterken.

Meer leuke vacatures

We hebben nog veel meer toffe vacatures in onze vacaturebank staan. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

Nog meer vacatures

Staat dé functie voor jou er niet tussen? Kijk dan ook eens in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.
Naam
Hidden