Nieuws

goed werk inloopochtenden
Let op! Dit artikel is al 27 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werken in de bouw, onderhoud of schoonmaak? Goed Werk organiseert inloopochtenden deze maand!

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de bouw, schoonmaak of in onderhoud? Dan hebben wij een fijne tip voor je. Goed Werk heeft namelijk heel deze maand inloopochtenden voor iedereen die toe is aan een nieuwe job in één van de sectoren die we zojuist benoemden. 

Goed Werk groeit ontzettend hard. De organisatie – met een groot maatschappelijk hart – doet werk voor diverse opdrachtgevers die een sociale bijdrage willen leveren. Goed Werk komt mede door de groei graag in contact met mensen die op zoek zijn naar een werkplek of werkervaringsplek. Van opruimen tot timmeren en van breekwerk tot aflakken: Goed Werk heeft genoeg werk waar jij mogelijk mee aan de slag kunt.

Inloopochtenden

Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij Goed Werk? Loop dan op werkdagen tussen 09:00 – 12:30 uur binnen bij Connie en Henrietta van Goed Werk. De koffie en thee staat in de ochtenden op werkdagen voor je klaar. Je bent van harte welkom aan de Gasthuisring 52 in Tilburg. De grijze poort is open.

Over Goed Werk

Goed Werk is een klus- en onderhoudsbedrijf dat zich niet laat beperken tot één discipline. Ze zoeken voor opdrachtgevers een pasklare oplossing om de klant volledig te ontzorgen. Goed Werk is ook een maatschappelijk betrokken organisatie die altijd zoekt naar de mogelijkheden voor mensen om te participeren op de arbeidsmarkt. Mensen die zich willen naar een betere positie op de arbeidsmarkt worden meegenomen door vakmensen en verfijnen op die manier kennis en kunde.

Meer weten over Goed Werk? Bekijk dan snel de website.