Werken in de horeca, als housekeeping of magazijnmedewerker: dit zijn de leukste vacatures in regio Tilburg!

Ook deze week zetten wij weer de leukste vacatures voor jou op een rijtje! Ben jij dus nog op zoek naar een baantje?  Lees dan snel verder en wie weet heb jij binnenkort een nieuwe baan! 

Werken bij DSP Nederland

DSP Nederland zoekt financieel/administratief medewerk(st)er

Als financieel/administratief medewerk(st)er ondersteun je de financiële administratie met boekhoudkundige/administratieve werkzaamheden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van inkomende- en uitgaande facturen, het aanmaken van nieuwe klantgegevens in Exact en het administratief verwerken van de urenregistratie. Daarnaast ben je bezig met zorgdragen voor de juiste archivering van de boekhouding en ben je bezig met de uitvoering van het debiteuren- en crediteurenbeheer.

DSP zoekt kantinemedewerk(st)er / interieurverzorg(st)er

Als interieurverzorgster vind je het leuk om er voor te zorgen dat alles schoon is. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het schoonhouden van kantoren, de showroom, de gangen en het sanitair. Als kantinemedewerk(st)er ben je onder andere verantwoordelijk voor het verzorgen van de lunch, het in- en uitruimen van de vaatwasser en zorgen voor een schone kantine voor de volgende dag.

Werken bij Prise d’Eau

Prise d’Eau zoekt souschef

Ben jij een echte teamplayer, ben je creatief en stressbestendig? Dan is Prise d’Eau op zoek naar jou! Prise d’Eau is één van de tien unieke horeca locaties van Bonheur Horeca Groep in Tilburg. De missie van Bonheur is genieten. Bij alles wat ze doen, streven ze naar de beste kwaliteit, creativiteit en gastvrijheid op het hoogste niveau. Maak als sous-chef de set compleet bij De Gasterij (de horeca van de Golfbaan) waar iedereen, lid of geen lid, terecht kan voor een heerlijke lunch en een verrassend diner!

Prise d’Eau zoekt zelfstandig werkend kok

Voel jij je thuis in de keuken? Dan is deze vacature voor zelfstandig werkend kok bij De Gasterij van Prise d’Eau iets voor jou! Omringd door de rust van de golfbaan is De Gasterij de plek waar gasten genieten van sport, spel en smaakvolle gerechten. Als zelfstandig werkend kok ben je de drijvende kracht achter de schermen. Met precisie en passie bereid je verleidelijke gerechten voor de gasten. Ook werk je soepel samen met zowel keuken- als bedieningsteams en bewaak je de hoogste kwaliteit en smaak van elk bord dat de keuken verlaat.

Natuurmuseum zoekt assistent horeca

Natuurmuseum Brabant heeft een leuk en gezellig museumcafé dat centraal in het museum ligt en het museumbezoek helemaal compleet maakt. Voor het café zijn ze op zoek naar een gastvrije en gemotiveerde assistent horeca. Je bent de rechterhand van de teamleider horeca. Je houdt je bezig met de planning van zakelijk verhuur. Hierdoor heb je overzicht over de dagelijkse werkzaamheden, boekingen en reserveringen van zalen. In de middag werk je, samen met je collega’s in het museumcafé.

Bibliotheek Midden-Brabant zoekt productowner KennisCloud

Door de digitale ontwikkelingen is de bibliotheek op zoek naar een nieuwe invulling van de bibliotheekfuncties. Als productowner KennisCloud ontwikkel je en implementeer je nieuwe digitale producten, diensten en projecten gerelateerd aan de KennisCloud. Kansen zien en pakken, initiëren van samenwerkingen en behalen van resultaten zijn onderdeel van je talenten. Je bent een doorpakker en voelt passie voor innovatie van digitale en hybride producten. Dit weet je te vertalen naar het managen van projecten van A tot Z.

Hilvaria Studio’s zoekt medewerker housekeeping

Ben jij een ochtendmens en houd je van een brandschoon begin van de dag? Bij Hilvaria Studio’s zijn ze op zoek naar een zelfstandige medewerker voor de housekeeping die de locatie kan laten stralen! Jij zorgt ervoor dat de bezoekers zich welkom voelen vanaf het moment dat ze binnenkomen. Met jouw oog voor detail is alles spic en span.

Van Asten Babysuperstore zoekt magazijnmedewerker

Ben jij een harde werker en niet vies van een beetje sjouwen? Krijg je energie van het lossen van goederen en ervoor te zorgen dat deze op de juiste plek komen te staan? Als magazijnmedewerker op de outboundafdeling ga je aan de slag met de orders picken, zorg je ervoor dat je de bestelling compleet is en je maakt deze verzendklaar voor de klant. Als magazijnmedewerker op de inboundafdeling neem je goederen in ontvangst door het lossen van de vrachten. Je zorgt er voor dat deze goederen op de juiste plaats worden gezet in het magazijn. Tevens begeleid je de transport documenten.

Smeer ‘m zoekt gastvrouw of -heer

Jij bent het gezicht van Smeer’m in de LocHal en verzorgt alle food and beverage voor partner Seats2Meet. Jij houdt overzicht over de dagplanning, en bent de schakel tussen de klant en de keuken. Ook draag jij zorg voor het tijdig opbouwen van bijvoorbeeld de koffie-ontvangst, lunchbuffetten en borrels. Daarnaast voorzie jij alle zalen van de afgenomen catering. Het is afwisselend werk, waar geen dag hetzelfde is.

Meer vacatures

Natuurlijk staan er nog véél meer vacatures online in onze vacaturenbank. Zit jouw perfecte baan hier niet bij? Klik dan hier voor meer vacatures!

Vacature nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Meld jezelf dan snel aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden