Werken in de horeca, bij het TextielMuseum of Schouwburg: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg!

Max Mulder Tilburg
Fotograaf: Max Mulder

Bijgekomen van het heerlijke weekend? Mooi! Zoals altijd zetten wij vandaag weer de leukste vacatures in Tilburg op een rijtje voor je! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Of gewoon nieuwsgierig naar welke toffe vacatures er openstaan? Lees snel verder!

Café Polly Maggoo zoekt feestende glazenhalers en bartoppers

Wil jij voor een van de gezelligste kroegen aan de Korte Heuvel werken? Pak nu je kans! Polly Maggoo is namelijk op zoek naar nieuwe glazenhalers en bartoppers! Eén ding is zeker bij het werken bij Polly Maggoo: iedere werkdag is een feest! Ze bieden een hoop toffe dingen, zoals: samen werken met je vrienden, maandelijks of wekelijks uitbetaald krijgen en je kunt jezelf inplannen met wie en wanneer je wil via de app. Iedere maand staat er een gezellige borrel op de planning. Jouw harde werken wordt beloond met een goed uurloon!

Vine zoekt afwasser

Vine is op zoek naar een gezellige, hard werkende collega! Je bent verantwoordelijk voor de afwas, zorgt dat alles schoongemaakt en opgeruimd wordt, je doet de was en je helpt mee met het aanvullen van de bar en netjes houden van de keuken. Ze bieden een afwisselende bijbaan waar jij helemaal jezelf kunt zijn, mogelijkheid tot doorgroeien naar de keuken of bediening, een goed salaris, je deelt mee in de fooi en hebt een hoop gezellige collega’s!

Het TextielMuseum zoekt Medewerker assemblage atelier

Het TextielMuseum zoekt een proactieve, flexibele en ondernemende collega. In het assemblage-atelier komt bijna alles van wat in het TextielLab ontwikkeld wordt voorbij. De stukken worden hier zorgvuldig nagekeken op losse draadjes, knoopjes en weef- of breifoutjes. Je voert diverse taken uit, zoals het afwerken van geweven kunstwerken en breiwerk, adviseren van collega’s en het plannen van werkzaamheden. Na voltooiing, worden alle projecten gedocumenteerd met foto’s en beschrijvingen.

Schouwburg Concertzaal Tilburg zoekt afwasser

Je zorgt dat de bediening schone materialen heeft achter de bar en in de foyers, zodat jouw collega’s de gasten snel en goed kunnen bedienen. Je krijgt de verantwoordelijkheid over de spoelkeuken en je zorgt dat deze spik en span is. Ze bieden je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende werksfeer, een flexibel rooster, waarbij je zowel dag-, avond- als weekenddiensten draait. Je kunt met de medewerkersregeling naar bijna alle voorstellingen bij Schouwburg Concertzaal Tilburg en je werkt in een omgeving die geen dag hetzelfde is!

Q-Promotions zoekt chauffeur / logistiek medewerk(st)er

Q-Promotions is op zoek naar een vlotte chauffeur / logistiek medewerker om het logistieke team te versterken. Als chauffeur lever je drukwerk op tijd bij klanten in Nederland en België. Wanneer je niet keihard met de radio aan het meezingen bent, bestaat je werk voornamelijk uit bijkomende magazijnwerkzaamheden. Ze bieden een boel ongeremde collega’s die Tetris challenges als de grootste uitdaging zien, prima salaris, een goed pensioenfonds en nog betere Q-uitjes.

Gin Fizz zoekt Bar & Club Manager

Gin Fizz is op zoek naar een fulltime (32-38 uur) Bar & Club Manager. Je bent het meest essentiële onderdeel van de organisatie, een sleutelfiguur bij het faciliteren van de clubavonden en buitenevenementen en je ondersteunt de promotor en programmeur. Je bent gastvrij, een teamspeler, verantwoordelijk, proactief en zelfstandig. Je beschikt over een sterk observatievermogen en oog voor detail. Ze bieden een inspirerende werkomgeving met lokale artiesten, trainingen, en een aantrekkelijke beloning.

John Beerens zoekt beautycare agent

Als BeautyCare Agent geef je de klanten van JohnBeerens.com een extra reden om bij ze te shoppen! Hoe doe je dit? Door klanten goed en persoonlijk advies te geven over hun cosmetica- en beautyproducten! En omdat ze het belangrijk vinden dat je alles weet over de klanten en producten, leren zij jou alles over de producten, verkoop- en adviestechnieken en de voorkomende vragen. Ze bieden een prettige werksfeer met gedreven collega’s, de leukste personeelsfeestjes, een aantrekkelijke personeelskorting en nog veel meer!

Meer vacatures

Natuurlijk staan er nog véél meer vacatures online in onze vacaturenbank. Zit jouw perfecte baan hier niet bij? Klik dan hier voor meer vacatures!

Vacature nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Meld jezelf dan snel aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden