Werken in de horeca, bij Sense Company en meer: dit zijn de leukste vacatures uit Tilburg

Nieuwe week, nieuwe kansen! Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur? Onze vacaturebank staat weer vol met leuke vacatures! Wij helpen je een handje en lichten er een paar voor je uit. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Uitgelichte vacatures

Isah zoekt financieel medewerker

Wil jij als financieel medewerker aan de slag met een afwisselend takenpakket? Dan is Isah op zoek naar jou! Als financieel medewerken ben je operationeel verantwoordelijk voor een breed pakket aan finance gerelateerde werkzaamheden. Zo ga je zelfstandig aan de slag met debiteurenadministratie en zorgt voor een goedlopend proces rondom facturen en het bewaken van betalingstermijnen.

Café Stoffel zoekt kok

Café Stoffel is op zoek naar een kok. Ben jij diegene die de lekkerste gerechten uit je mouw schudt en werk je nauwkeurig met oog voor aandacht? Dan is Café Stoffel op zoek naar jou! Als kok bij Café Stoffel ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de lekkerste gerechten met aandacht voor kwaliteit.

De Smaakmakerij zoekt creatieve kok

Wegens uitbreiding is De Smaakmakerij op zoek naar een creatieve kok. Als creatieve kok bij de Smaakmakerij is geen dag hetzelfde. Zo sta je bijvoorbeeld in een kasteel, een weiland, op een rondvaart boot of waar dan ook te werken. Daarom zoeken ze iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt en ervan geniet om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Werken bij Sense Company

Sense Company is een bedrijf in groei en bloei. Dit betekent onder andere dat het bij Sense Company bruist van mogelijkheden en jij een unieke bijdrage kunt leveren aan de verbetering van het bedrijf. Bij Sense Company verspreiden ze namelijk een onverwachte glimlach door middel van geur. Als een van de meest toonaangevende bedrijven in geurmarketing en geurbeleving ontwikkelen en produceren ze hiervoor slimme geursystemen en -oliën. Sense Company heeft verschillende functies openstaan. Wij zetten ze op een rijtje voor je:

Werken bij De Harmonie

De Harmonie zoekt schoonmaker

De Harmonie is een gerenommeerd restaurant gelegen in het hart van Tilburg. Met een uitstekende service en heerlijke gerechten bieden ze de gasten een onvergetelijke en unieke culinaire ervaring. De Harmonie is op zoek naar een schoonmaakheld. Als onderdeel van het streven naar uitmuntendheid zoeken ze een toegewijde schoonmaker om het team te versterken.

De Harmonie zoekt bedienend medewerker

Als bedienend medewerker bij De Harmonie speel je een essentiële rol in het team. Zo verwelkom je gasten, neem je bestellingen op en zorg je voor een onvergetelijke ervaring. Er zijn veel uren beschikbaar in de avonden en weekenden, waarbij je de gasten bedient tijdens drukke én gezellige momenten. Daarnaast is er een vaste werkdag op woensdagochtend/middag.

Vacature nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Meld jezelf dan snel aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden